Yeni Bakan Lütfi Elvan oldu

Bir sürü ekonomi alanında dereceler, araştırmalar yapmış insanımız varken neden ekonomi gibi çok önemli bir bakanlığa daha önce ekonomi mezunu olmayan birini getirirler?
Ekonomi ile ilgilenen kisiler siyasete yakin degiller veya fikirleri bastakilerle uyusmuyor. Bastaki kisi okumamisken en azindan o alana yakin bolumleri okumus kisileri atiyorlar. Buna bile sasirmak lazimken sizin isyan etmeniz Turkiye sartlarinda maalesef ki komik.

Ben açacaktım konuyu baktım açılmış her neyse arkadaşlar tanıyan bilen var mı sizce ekonomiyi düzeltebilir mi ?

Pek tanımıyorum kendisini ama inşallah hayırlı olur.

Hayda.

Ben Lütfi Elvan'ı hayatımda ilk defa duyuyorum. Bu abi başarılı bir siyasetçi mi?
Kendisi;
  • 2013-2015 yılları arasında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı.
  • 2016-2018 yılları arasında Türkiye Kalkınma Bakanı.

Bahsedilmiş.

Baştaki kişinin okumamış olamaması size garip gelmiyorsa , diğer gelenlerin siyasal ilişkileri dolayısıyla bir yerlere getirilmesi , sizin tabirinizle ''en azindan o alana yakin bolumleri okumus kisileri atiyorlar'' demeniz ve bunu kabullenmeniz .. , bunu kabullenmeniz aslında bana bu garip geliyor , ben olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum o zaman neden okuyoruz bu bölümleri ? Olayların siyasetin ne yazıkki nasıl işlediğini görebiliyorum fakat bu bana burası Türkiye her şey olur gibi bir yorum yaptırmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…