Yeni Bakan Lütfi Elvan oldu

@Ozann7, bastaki kisinin okumamasi bana garip gelmiyor cunku kendisi gercekten de cok iyi bir anlatici. Konusmalari milliyetci ve sekuler olmayan kisilere ilahi gibi geliyordur cunku dili sivri ve "Allah, din, kitap" kelimelerini her cumlenin arasina soktugu icin kimse de cikip bir sey diyemiyor zira bir sey dedigimizde "ateist ve vatan haini" konumuna dusuyoruz. Bir seyi belirttigim onu kabul ettigim anlamina gelmiyor. Ali Babacan, Ozgur Demirtas gibi insanlarin bakan olmasini asiri isterdim fakat olmuyor iste. Belki ileri zamanlarda duzgun bir parti kurulur ve ulkeyi calip cirpmadan kalkindirabilir.

Delaware üniversitesi'nde ikinci yüksek lisansını yapmış zaten ekonomi alanında.

Maden fakültesi mezunu, bunun üstüne yüksek lisans yapıyor en son olarak da ekonomi alanında yüksek lisans yapıyor ben bunu anlayamadım size mantıklı geldiyse bir şey diyemem. Yani madenle ekonomi!?

Özgür demirtaş gerçekten güzel bir seçim size katılırım, adamın videolarıyla finans alanına ilgi duydum gerçekten ( YouTube, Twitter takipçisiyim ), hem siyasi yönüde yok, eh uzmanlık alanıda finans en azından gerçekten çok iyi olurdu şimdi düşündüm de.

Öyle kişilere teklif edilse bile gelmezler. Zaten onlar karşılar ülke ve ekonomi yönetimine. Ben de Daron Acemoğlu olsun isterdim ama nerede.

TL'nin değerini 2018 Nisan ayındaki seviyesine getirse benim için kafi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…