Steam Yeni başarım arayüzünü beğendiniz mi?

Arayüzü çok sevdim ama sisteminden dolayı bilmiyorum bende yavaş her şey önceki haline göre daha uzun sürede oluyor.

Güzel olmuş bence. Eskisi çok eski duruyordu bu daha modern durmuş.

Katılıyorum. Diğer türlü çok da bir numarası yok.
Halbuki ellerinde kullanabilecekleri materyalde var. Steamhunters, Metagamerscore gibi sitelerde her oyunun ve başarının kendi puanı var. Hatta Steamhunters'da hem site puanı hem Steam puanı diye başarı puanları ikiye ayrılıyor. Direkt Steamhunters'dan kopyala yapıştır yapıp SAM gibi uygulamaları yasaklasalar yeter.

Görünüş olarak daha modern gözüküyor ama özellik bakımından çok da bir farklılık yok. Ps deki gibi yenilik getirseler daha kullanışlı olur.

Ayrıca oyunu Platin bronz falanla tamamladıkca steam puanı kazanmamız güzel olurdu

Arayüz yerine tek tıkla başarım açmayı VAC ile yasaklasalar daha iyi olacak, Steam'de başarımların hiçbir değeri yok maalesef.

Steam 3. parti uygulamasına izin vermiyor. Yakalasalar VAC değil direkt hesabı siliyorlar diye biliyorum.

Ben güzel buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…