Yeni başlanan is yerinde ne istenir?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
İş için bir fabrikaya gitmeyi düşünüyorum ve bu benim ilk işim olacak, form mu dolduruyoruz? Bir şeyler mi istiyorlar? Tam olarak ne istiyorlar ve formun içeriği nedir?

Hocam yaşınız kaç ve ne üzerine gideceksiniz?

Genel olarak adli sicil kaydı, ikametgâh belgesi, evde yaşayan kişilerin kimlik kaydı vs. isteniyor eğer fabrikaysa sağlık üzerine raporlar isteniyor bazı kan tetkikleri, akciğer grafisi ve tetanos aşısı istenir.

İş için bir fabrikaya gitmeyi düşünüyorum ve bu benim ilk işim olacak, form mu dolduruyoruz? Bir şeyler mi istiyorlar? Tam olarak ne istiyorlar ve formun içeriği nedir?

Arayıp sormanız daha sağlıklı olur ama genelde sağlık raporu, sicil kaydı ve tanıtım formu doldurtuyorlar.

Yaşınız çok genç muhakkak alınırsınız zaten. İsteyecekleri şey; fotoğraf, sağlık raporu, kan grubunuzu belirten bir kartvizit. Ekstra isteyecekleri şeyleri form doldururken size söylerler.

Gittiğinde sana bir kağıt verirler ondaki şeyleri isterler önceden çıkartıp direkt versen içinde eksik olduğunda onlarıda almıyorlar(coğu) veya sağlık belgesi istiyor ama özel bir kuruluştan bu yüzden 300TL de gitmiş olur. İnsan kaynakları numarası mutlaka vardır onları arayıp sorabilirsin hangi pozisyonda girmek istiyorsan veya direkt randevu isteyip yüz yüzede görüşebilirsin.
Fabrika büyük ise karşındaki kişinin insan sarrafı olduğunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…