Yeni başlangıç için boks eldiveni tavsiyesi

Dio_s

Decapat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba boks eğitimi almaya başlayacağım gideceğim yer gereksinim olarak bandaj ve boks eldiveni koşulu sundu. Bandaj olarak Amazon'dan 120 liralık bir ürün aldım tavsiye edilenlerdeydi. Boks eldiveni için https://amzn.eu/d/1k2KtML bu linkteki (fightr boks eldiveni) ürününü buldum yurt dışından 700TL + 220 TL gibi bir ücretle geliyor ama markayı bilmiyorum siz ne önerirsiniz ilk defa başlayacağım fiyat aralığı 1000 liranın altı maksimum çevresi olursa iyi olur. Bir de hangi beden almam gerektiğini belirtirmişsiniz. (eldivenin görünümü biraz estetik olursa mutlu olabilirim)

Merhaba boks eğitimi almaya başlayacağım gideceğim yer gereksinim olarak bandaj ve boks eldiveni koşulu sundu. Bandaj olarak Amazon'dan 120 liralık bir ürün aldım tavsiye edilenlerdeydi. Boks eldiveni için Amazon.com.tr bu linkteki (fightr boks eldiveni) ürününü buldum yurt dışından 700TL + 220 TL gibi bir ücretle geliyor ama markayı bilmiyorum siz ne önerirsiniz ilk defa başlayacağım fiyat aralığı 1000 liranın altı maksimum çevresi olursa iyi olur. Bir de hangi beden almam gerektiğini belirtirmişsiniz. (eldivenin görünümü biraz estetik olursa mutlu olabilirim)

Hocam bilemiyorum bende o markayı gordum ama decathlon'dan almıştım şu an baktım 1065TL, Decathlon'dan bakabilirsin sağlam + bandaj da al oradan 250 mi ne sanırım tam bılmıyorum.

Merhaba boks eğitimi almaya başlayacağım gideceğim yer gereksinim olarak bandaj ve boks eldiveni koşulu sundu. Bandaj olarak Amazon'dan 120 liralık bir ürün aldım tavsiye edilenlerdeydi. Boks eldiveni için Amazon.com.tr bu linkteki (fightr boks eldiveni) ürününü buldum yurt dışından 700TL + 220 TL gibi bir ücretle geliyor ama markayı bilmiyorum siz ne önerirsiniz ilk defa başlayacağım fiyat aralığı 1000 liranın altı maksimum çevresi olursa iyi olur. Bir de hangi beden almam gerektiğini belirtirmişsiniz. (eldivenin görünümü biraz estetik olursa mutlu olabilirim)

Hocam Amazon'dan almak yerine Dragon, Whiteface gibi markalara bakmanızı tavsiye ederim, Ben şu anda Outshock 120 Boks Eldivenini kullanıyorum, Decathlon'dan aldım:Boks Eldiveni 120 - Pembe deneyim olarak şunu diyebilirim eldiven güzel fakat eli terletiyor biraz, yeni başlangıç için yeterli olacağını düşünüyorum fakat eğer yetersiz geleceğini düşünüyorsanız dediğim gibi Dragon veya Whiteface'in de modellerine bakabilirsiniz. Outshock'lara da bakabilirsiniz fena değiller bence. Eğer baya estetiğe önem veriyorsanız Dragondo'nun Tepito modellerine falan bakabilirsiniz, 1000 TL'yi biraz aşıyor ama haberiniz olsun. Nasıl olduğu hakkında bir bilgim yok, iyice araştırıp almanız gerektiğini düşünüyorum.

Beden olayına da gelirsek genelde alacağınız boks eldivenin beden seçim tablosunda kilonuza göre oz'lar belirtiliyor, eğer belirtilmediyse satıcıya sorarak da öğrenebilirsiniz veya buraya alacağınız eldivenin linkini atın eğer yardımcı olabiliyorsam olayım beden seçimi konusunda.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı