Yeni başlangıç için FiveM sunucu önerisi

eymentosun

Decapat
Daha fazla  
Benim sadece GTAV ve LSPDFR bilgim var, FiveM oynamak istiyorum. Ama Türk oyunculuğunu yapmak istiyorum, polis rolü yapmak istiyorum. Bana uygun güzel sunucu var mı? RaconRP nasıl ve GalaRP varmış.

@eymentosun CageV Roleplay var ayrıca adminlik yapıyorum orada sosyal ağırlıklı gun rp de var ama biz en iyisini yapmaya uğraşıyoruz custom gang var pay to win kesinlikle yok donater araçlar var ama görünüş olarak var 300 400 basan arabalar yok tamamen zevk veren meslekler var sade bir 2021 fivem teması var yarın açılışını yapıyoruz açılışta 2 yayıncı olucak iletişim için dc : unkfre ayriyetten pd rolü yapmak istiyorsun eğer istersen pd olarak seni konuşabiliriz

@eymentosun cagev roleplay var ayrıca adminlik yapıyorum orada sosyal ağırlıklı gun RP de var ama biz en iyisini yapmaya uğraşıyoruz Custom gang var pay to Win kesinlikle yok donater araçlar var ama görünüş olarak var 300 400 basan arabalar yok tamamen zevk veren meslekler var sade bir 2021 FiveM teması var yarın açılışını yapıyoruz açılışta 2 yayıncı olacak iletişim için DC: Unkfre ayrıyeten pd rolü yapmak istiyorsun eğer istersen pd olarak seni konuşabiliriz.

Tamam hocam teşekkürler ben FiveM oynamaya karar verirsem sizinle iletişime geçerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı