Gerçek hayatta öyle işlemiyor. 16 Yaşındaki çocuğun bile ehliyet alıp yapabildiği işle can kurtaran 12 saat ameliyata girebilen insanın değeri asla aynı olamaz.
Mesele eğitim sonrası tedavi yapabilmek. Şuan ki pratisyenler ilaç yazamıyor, adam kas gevşetici bile bilmiyor bir tane yazabilsin. Cerrahi branşlar dışında yüksek maaş enayilik.
12 yıl örgün öğretim üstüne 6 yıl tıp fakültesi bunlara ek üniversite sınavları doktor olmak için girilen sınavlar vs vs. ve alınan para bu kadar mı 18 yıllık eğitimin karşılığına bak şaka gibi.
12 yıl örgün öğretim üstüne 6 yıl tıp fakültesi bunlara ek üniversite sınavları doktor olmak için girilen sınavlar vs vs. ve alınan para bu kadar mı 18 yıllık eğitimin karşılığına bak şaka gibi.
Bunlar devlette ama özelde 100 binin üstünü bulanlar var cerrahi branşlarda ama cerrahi branşlar da ameliyata giriyorsun vs vs onun da zorluğu ayrı ama eğer işini iyi yaparsan tıptan da çok para kazanırsın ama yani genç yaşta değil biraz daha deneyim tecrübe
Bunlar devlette ama özelde 100 binin üstünü bulanlar var cerrahi branşlarda ama cerrahi branşlar da ameliyata giriyorsun vs vs onun da zorluğu ayrı ama eğer işini iyi yaparsan tıptan da çok para kazanırsın ama yani genç yaşta değil biraz daha deneyim tecrübe
İnsana insan olduğu için değer verilir tabiki ama sizin mantıkla kimse zor işleri yapmaz. Herkes işin kolayına kaçmayı öğrenir. Neden daha çok yorulup aynı miktarı kazansın kolayı varken. Çok çalışan çok stres yaşayan enayi mi