C cagan0 Centipat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #1 Merhaba baskete yeni başladım haftaya kursa yazılacağım, evde 7 numara basketbol topum var. 2 tane ama birazcık dandik o yüzden Decathlon'dan yeni basketbol topu alacağım. Sizce basket topunu 5 numaramı 7 numaramı almalıyım?
Merhaba baskete yeni başladım haftaya kursa yazılacağım, evde 7 numara basketbol topum var. 2 tane ama birazcık dandik o yüzden Decathlon'dan yeni basketbol topu alacağım. Sizce basket topunu 5 numaramı 7 numaramı almalıyım?
Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.142 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #2 6 tam ideal olur aslında ama bulması zor. Bence 5 ile başlayın kaslar alışınca 7 geçersiniz.
C cagan0 Centipat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2023 #3 Lancia Delta S4 dedi: 6 tam ideal olur aslında ama bulması zor. Bence 5 ile başlayın kaslar alışınca 7 geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bende 7 de biraz zorlanıyorum 5 alacağım o zaman, 6 tam ortası bayağı iyi olur ama pahalı sonradan 7 ile devam ederim artık.
Lancia Delta S4 dedi: 6 tam ideal olur aslında ama bulması zor. Bence 5 ile başlayın kaslar alışınca 7 geçersiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bende 7 de biraz zorlanıyorum 5 alacağım o zaman, 6 tam ortası bayağı iyi olur ama pahalı sonradan 7 ile devam ederim artık.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 8 Eylül 2023 #4 cagan0 dedi: Teşekkürler bende 7 de biraz zorlanıyorum 5 alacağım o zaman, 6 tam ortası bayağı iyi olur ama pahalı sonradan 7 ile devam ederim artık. Genişletmek için tıkla... Küçük alırsan büyük toplarla oynadığında top kontrolün iyi olmaz. Zorlana zorlana alışırsınız bence 7 tercih edin.
cagan0 dedi: Teşekkürler bende 7 de biraz zorlanıyorum 5 alacağım o zaman, 6 tam ortası bayağı iyi olur ama pahalı sonradan 7 ile devam ederim artık. Genişletmek için tıkla... Küçük alırsan büyük toplarla oynadığında top kontrolün iyi olmaz. Zorlana zorlana alışırsınız bence 7 tercih edin.
C cagan0 Centipat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2023 #5 kyujin dedi: Küçük alırsan büyük toplarla oynadığında top kontrolün iyi olmaz. Zorlana zorlana alışırsınız bence 7 tercih edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öyle zaten diyorlar çevremdekiler.
kyujin dedi: Küçük alırsan büyük toplarla oynadığında top kontrolün iyi olmaz. Zorlana zorlana alışırsınız bence 7 tercih edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öyle zaten diyorlar çevremdekiler.