Yeni başlayanlar için hafif Linux dağıtımı önerisi

Yeni konu açmaktansa zibilyon tane zaten olan konuya bakın. Hem sizi geliştirir hem de boşuna konu açılmaz.
Baktım, zibilyon tanenin Milyonuna baktım, ama tam karar vermedim. Ama "Boşuna konu açıyorsun" diyenlerden sıkıldım. Konuya yardımınız dokunmuyorsa yazmayın.

Windows 10'u görmüyorsa sorun değil kendin bir alan oluşturup oraya kurarsın YouTube'da milyonlarca video var.

Baktım, zibilyon tanenin Milyonuna baktım, ama tam karar vermedim. Ama "Boşuna konu açıyorsun" diyenlerden sıkıldım. Konuya yardımınız dokunmuyorsa yazmayın.
E o zaman konuyu ona göre düzenleyin. Aynı başlıklara ve aynı açıklamalara sahip konulara aynı cevaplar gelir. "Şu dağıtım ile Şu sağıtım arasında kaldım" demiyorsunuz ki. Dağıtım önerisi alıyorsunuz. Ayrıca şuana kadar kararsız kaldım bile dememişsin. Nelere baktın hangilerinde kararsız kaldın?

Biz konuyu sizin için açmadık, boş yorum yazmayın. Tekrar söylüyorum konuya yararınız dokunmuyorsa yazmayın, gidin başka konuya.
kendin bir alan oluşturup oraya kurarsın
Onu görmüyordu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…