Fian Şampiyonu Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 2.833 Çözümler 3 22 Aralık 2020 #1 Daha montaj işlerine yeni başladım. Kendi çapımca montaj yapmak istiyordum başlangıç olarak hangi uygulamayı önerirsiniz? Ücretsiz olursa sevinirim. Bu arada video montajlamak için değil resimler üzerinde oynama yapmak için gerekli. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Aralık 2020
Daha montaj işlerine yeni başladım. Kendi çapımca montaj yapmak istiyordum başlangıç olarak hangi uygulamayı önerirsiniz? Ücretsiz olursa sevinirim. Bu arada video montajlamak için değil resimler üzerinde oynama yapmak için gerekli.
Blackfox07 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 5 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Aralık 2020 #2 Kdenlive'a bakabilirsin. Kdenlive for Windows Açık kaynak kodlu ve ücretsiz olmasıyla öne çıkan bir video düzenleme yazılımı daha. www.technopat.net
Kdenlive'a bakabilirsin. Kdenlive for Windows Açık kaynak kodlu ve ücretsiz olmasıyla öne çıkan bir video düzenleme yazılımı daha. www.technopat.net
iceffy Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.744 Makaleler 3 Çözümler 3 Yer Buca'daki küçük evde. 22 Aralık 2020 #3 Movavi video editor. Arayüzü çok kolay ve Türkçe destekli. Bende kullanıyorum ve gayet işime yarıyor.
Movavi video editor. Arayüzü çok kolay ve Türkçe destekli. Bende kullanıyorum ve gayet işime yarıyor.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.879 Makaleler 8 Çözümler 256 Yer İstanbul 22 Aralık 2020 #4 Ücretsiz olarak Kinemaster öneririm. Uzun bir süre onunla montajlar yaptım. Kullanması oldukça basit. Filigranlı olması tek dezavantajı olabilir.
Ücretsiz olarak Kinemaster öneririm. Uzun bir süre onunla montajlar yaptım. Kullanması oldukça basit. Filigranlı olması tek dezavantajı olabilir.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 22 Aralık 2020 #5 Gimp. Ücretsiz ve açık kaynak. Ücretli olarak Photoshop,
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 64 22 Aralık 2020 #6 The 17 Best Free Photoshop Alternatives in 2020 via @wearemacphun
s3yit Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 1.114 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Aralık 2020 #7 scanman dedi: Gimp. Ücretsiz ve açık kaynak. Ücretli olarak Photoshop, Genişletmek için tıkla... Montaj, video montaj. (Değilmiş )
scanman dedi: Gimp. Ücretsiz ve açık kaynak. Ücretli olarak Photoshop, Genişletmek için tıkla... Montaj, video montaj. (Değilmiş )