Yeni başlayanlar için şampiyon önerisi

XdSaga

Hectopat
Daha fazla  
Şu an metada hangi şampiyonlar var rankım bronz 3 her yerde oynayabiliyorum bugün yeni bir hesap açtım oradan sıfırdan başladım sizce yeni olarak hangi şampiyonları öğrenmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam bence mekaniği olmayan veya az olan şampiyonlara yönelmelisin. Sezon 5 ve 6 da elmas olan bir tanıdıgım bu öneride bulunmuştu. Mesela Annie, Nasus, Darius, Mordekaiser gibi şampiyonlar olabilir. Darius'ta ve Mordekaiser'da e skilinin mekaniğini çözersen açılır. Aynı biçimde Annie'deki stun ve Nasus'taki stacklenme mekaniği yolunu açacaktır.

Hocam bence mekaniği olmayan veya az olan şampiyonlara yönelmelisin. Sezon 5 ve 6 da elmas olan bir tanıdıgım bu öneride bulunmuştu. Mesela Annie, Nasus, Darius, Mordekaiser gibi şampiyonlar olabilir. Darius'ta ve Mordekaiser'da e skilinin mekaniğini çözersen açılır. Aynı biçimde Annie'deki stun ve Nasus'taki stacklenme mekaniği yolunu açacaktır.

Dediğiniz şampiyonları oynadım fakat Darius'un yetenekleri anlamadım hiçbir şekilde. Nasus hiç oynayamadım.

Yasuo bir iyi bir kötü oynuyorum çözemedim fazla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı