Scofield95 Picopat Katılım 15 Şubat 2025 Mesajlar 140 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #11 muslumbabaa dedi: Hocam red long başlama kararı aldım sizce iyi midir midnight bluedan geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Kral yanlış anlamazsan 15 yaşına başlama nedenin nedir?
muslumbabaa dedi: Hocam red long başlama kararı aldım sizce iyi midir midnight bluedan geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Kral yanlış anlamazsan 15 yaşına başlama nedenin nedir?
uatorn Decapat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 202 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #12 muslumbabaa dedi: Hocam red long başlama kararı aldım sizce iyi midir midnight bluedan geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Red Long içtiğimden beri başka sigara almadım, hep içtiğim sigara.
muslumbabaa dedi: Hocam red long başlama kararı aldım sizce iyi midir midnight bluedan geçeceğim. Genişletmek için tıkla... Red Long içtiğimden beri başka sigara almadım, hep içtiğim sigara.
muslumbabaa Decapat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #13 Scofield95 dedi: Kral yanlış anlamazsan 15 yaşına başlama nedenin nedir? Genişletmek için tıkla... Kral biraz geç oldu ama yine de yazayım dinlediğim müzikler nedeniyle (genelde arabesk dinlerim) ve aile ortamı kötü olduğu için içiyorum bunun çok az kısmıda özentilik.
Scofield95 dedi: Kral yanlış anlamazsan 15 yaşına başlama nedenin nedir? Genişletmek için tıkla... Kral biraz geç oldu ama yine de yazayım dinlediğim müzikler nedeniyle (genelde arabesk dinlerim) ve aile ortamı kötü olduğu için içiyorum bunun çok az kısmıda özentilik.