Yeni başlayanlara kaykay önerisi

Berqorht

Hectopat
Arkadaşlar ben ve arkadaşım kaykay başlayacağız kaykay hakkında hiçbiri bilgim yok 100-120 TL bütçemiz var ne almalıyız ve tavsiyelerini neler.

2 tekerlekliyi döndürmek(manevra yapmak) daha kolay ama rampalardan vs. çıkmak çok zor. 4 tekerlekli rampalardan kolay çıkıyor ama manevra yapmak çok daha zor. Nasıl kullanacağınıza kalmış. Tercih meselesi yani. Kalabalık yerlerde (örneğin parklarda) binecekseniz 2 tekerlekli daha kullanışlı olur, tabii zemin pürüzsüzse. Eğer yol taşlıysa 2 tekerlekli takılıp düşerken 4 tekerlekli biraz sallanır o kadar. Bütün bunları göz önünde bulundurarak seçim yapmakta fayda var.

2 T.

2 Tekerlekli olması daha cazip geldi ama kullanabilecğimi zannetmiyorum o yüzden 4 tekerlekli olsun önerin var mı?

2 T.

2 Tekerlekli olması daha cazip geldi ama kullanabilecğimi zannetmiyorum o yüzden 4 tekerlekli olsun önerin var mı?
4 tekerleklilerin(bundan sonra kaykay diyeceğim) tahtalarının boyut farkı oluyor ve herkese farklı bir boyut rahat geliyor. Örneğin ayağı 45 numara olan bir adam 7.25” tahta sever veya 36 numara ayağı olan adam 9” tahta alır. Bence en iyisi size en yakın Decathlon’a gidip tüm kaykayları denemek. Orada binerek kaykay hakimiyetinizi geliştirin ve size göre en uygun olan tahta boyutunu alın.
Not: İnsanlara çarpmamaya özen gösterin

Arkadaşlar ben ve arkadaşım kaykay başlayacağız kaykay hakkında hiçbiri bilgim yok 100-120 TL bütçemiz var ne almalıyız ve tavsiyelerini neler.

Kaykayı aldın mı bilmiyorum ama en ucuz hazır kaykay istiyorsan decathlon MID500 kaykayları var hareket falan yaptıktan sonra Truck'larda çatlama falan olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…