kunduzbey Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 673 Makaleler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2019 #1 Fotoğrafta gördüğünüz gibi; üst kısımda SSD var, alt kısımda HDD. 1 TB Harddisk'i ikiye böldüm. Bilgisayarımda ikiye böldüğüm gözükmüyor, tek parça gözüküyor. Ne yapmam lazım?
Fotoğrafta gördüğünüz gibi; üst kısımda SSD var, alt kısımda HDD. 1 TB Harddisk'i ikiye böldüm. Bilgisayarımda ikiye böldüğüm gözükmüyor, tek parça gözüküyor. Ne yapmam lazım?
Miabeyefendi Kilopat Katılım 20 Ekim 2018 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Technician 4 Kasım 2019 #2 Parçaladığın bölüme sağ tıklayıp, aç dediğinde açılıyor mu? Bir harf yolu atar mısın?
Faruk2668 Kilopat Katılım 8 Şubat 2019 Mesajlar 110 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 RX 6800 16 GB Ram 512 GB SSD 2 TB HDD Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2019 #3 Hdd'nin bir bölümü windows 7 olarak görünüyor, windows ssd'ye kurulu değil mi?
kunduzbey Hectopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 673 Makaleler 3 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2019 #4 Miabeyefendi dedi: Parçaladığın bölüme sağ tıklayıp, aç dediğinde açılıyor mu? Bir harf yolu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Aç dediğimde açılmıyor. Diski ayırırken harf yolu atamıştım zaten ama gözükmüyor şu an. Faruk2668 dedi: Hdd'nin bir bölümü windows 7 olarak görünüyor, windows ssd'ye kurulu değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 7 yazdığına bakma içinde bir şey yok. Windows SSD'ye kurulu. Diski silip yeniden kurunca düzeldi. Teşekkürler.
Miabeyefendi dedi: Parçaladığın bölüme sağ tıklayıp, aç dediğinde açılıyor mu? Bir harf yolu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Aç dediğimde açılmıyor. Diski ayırırken harf yolu atamıştım zaten ama gözükmüyor şu an. Faruk2668 dedi: Hdd'nin bir bölümü windows 7 olarak görünüyor, windows ssd'ye kurulu değil mi? Genişletmek için tıkla... Windows 7 yazdığına bakma içinde bir şey yok. Windows SSD'ye kurulu. Diski silip yeniden kurunca düzeldi. Teşekkürler.
Miabeyefendi Kilopat Katılım 20 Ekim 2018 Mesajlar 235 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Technician 4 Kasım 2019 #5 kunduzbey dedi: Aç dediğimde açılmıyor. Diski ayırırken harf yolu atamıştım zaten ama gözükmüyor şu an. Windows 7 yazdığına bakma içinde bir şey yok. Windows SSD'ye kurulu. Diski silip yeniden kurunca düzeldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tekrardan yol ataman gerekebiliyor, çözüldüyse hayırlı olsun.
kunduzbey dedi: Aç dediğimde açılmıyor. Diski ayırırken harf yolu atamıştım zaten ama gözükmüyor şu an. Windows 7 yazdığına bakma içinde bir şey yok. Windows SSD'ye kurulu. Diski silip yeniden kurunca düzeldi. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tekrardan yol ataman gerekebiliyor, çözüldüyse hayırlı olsun.