Yeni bilgisayar aldım ama oyun oynama isteğim yok

Ahmetbuğragzkra

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 ay önce yeni bir bilgisayar aldım. Bilgisayar gelmeden önce onu oynarım şunu yaparım diyordum. The Last of Us'ı bitirdim, GTA 5'i üçüncü kez bitirdim ama zamanında çok oynamak istediğim ama sistemimin kaldırmadığı oyunları indirip bakmıyorum bile artık. Eskiden hurda laptop ile birçok oyun oynadım ve oynama isteğim vardı ama şu an istediğim oyunu oynama imkanım varken oynama isteğim yok. Oyun oynamak istiyorum ama PC'nin başına geçtiğimde oyunu en fazla 1 saat oynayıp kapatıyorum. Sadece oyun değil dizi ve film izlemek bile artık ilgi çekici gelmiyor. İzlemek istediğim birçok dizi var ama hiçbir zaman açmıyorum bile. Farklı aktiviteler yapıyorum hayatım sadece bilgisayardan ibaret değil.

En iyisi bilgisayara bağlı kalmaktansa böyle olmak iyi.

Aynı durum bende de var, daha çok rpg ve extraction shooter tarafına kayıp, o tarz türde, görev yapabileceğin ve sürdürülürlüğü uzun olan oyunlar oynarsan en azından daha çok isteğin olur, zamanla o istek de kaybolacak ancak şu an Escape From Tarkov (extraction shooter) ile çözüyorum. Bu tarz oyunları sevmiyorsan bile aşırı kasmadan zevk almak için oynamaya çalışırsan alabileceğine eminim.

Aynı durum bende de oldu bence oyunlar değil YouTube'dan izlerken dönen o sohbet zevk veriyordu. Eskiden sürekli Minecraft videoları izlerdim. Hep Minecraft oynama hayalı kurardım. PC aldım alalı en fazla 1 saat MC oynamışımdır.

Online oyunlar oynayın ve kendize bir hedef belirleyin. Örneğin LoL'de diamonda çıkmak gibi. Rekabet insanı oyuna bağlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…