g100 Megapat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 425 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2013 #1 Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldığımda bios yüklü mü oluyor? Eğer yüklü değilse ben usb üzerinden nasıl boot edeceğim ?Karşıma ne gibi şeyler çıkabilir?
Arkadaşlar yeni bir bilgisayar aldığımda bios yüklü mü oluyor? Eğer yüklü değilse ben usb üzerinden nasıl boot edeceğim ?Karşıma ne gibi şeyler çıkabilir?
Can Kural Hectopat Katılım 3 Eylül 2013 Mesajlar 599 Makaleler 1 Yer Ankara - Yenimahalle Daha fazla Meslek Öğrenci 14 Aralık 2013 #2 Freedos bir işletim sistemi mi alacaksınız? Ya da kendiniz mi sistem toplayacaksınız?
aabbddss Hectopat Katılım 28 Ocak 2013 Mesajlar 778 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2013 #3 Zaten sistem açılınca yazılım olsa da olmasa da boot eder. Sonra da işletim sistemini yükleyebilirsiniz. Bu videodan bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Zaten sistem açılınca yazılım olsa da olmasa da boot eder. Sonra da işletim sistemini yükleyebilirsiniz. Bu videodan bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et