Yeni bilgisayar almak için beklenmeli mi?

Alpazarci

Zeptopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar almak istiyorum ama beklemeli miyim beklememeli miyim, fiyatlar düşecek mi çıkacak mı bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir bilgisayar almak istiyorum ama beklemeli miyim beklememeli miyim, fiyatlar düşecek mi çıkacak mı bilmiyorum. Ne yapmalıyım?

Kanka fiyatlar düşer olayı kesinlikle yanlış düzenli olarak fiyat kontrolü yapıyorum 1 gün içinde 1K zaam geldigi oluyor durumun varsa hemen al tek tek alacaksanda ekran kartı hariç tüm parçaları al en son ekran kartı al.

Valla ben 1 ay önce çıkar diye almıştım. Şu an aldığım fiyata daha iyisini alabilirdim çok güzel sistemler çıktı. Ama okullar kapanıyor diye herkes kampanya yaptı ilerde olur mu bilmiyorum. Çokta bir fark yoktu aynı fiyata aynı sistemde sadece 13400f yerine 14400f alabiliyordum. Uzun lafın kısası şu an Türkiye'deyiz, artar mı çıkar mı bilemem ama şunu söyleyebilirim; Eğer düşerse fiyatı çok az düşer yani ahım şahım bir düşüş olacağını zannetmem. Ama yükselirse aşırı yükselebilir. Aradaki riske siz karar verin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı