Driveri yüklememe izin vermiyor her ne kadar denesemde. Aida64 ile baktım orada gözüküyor malesef.Driverlarını yüklediniz mi?
Yok 32 bit degil 64 bit sorunu çözmüş bulunmaktayım sorunun çözümüne gelir isek windowsu güncellemekmiş şuan 1803 sürümünü kullanıyorum ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Bir şey soracaktım ama 2080Ti görünce sorup sormama arasında kaldım. Bilgisayarınız 32-bit değil değil mi?
Bende ise ben anakart ile gelen cd den Network ayarlarını yükledim ve halloldu.Yeni pc topladığımda ben de internete bağlanamıyordum. Yanlış hatırlamıyorsam denetim masasından > ağ ve internet > ağ ve paylaşım merkezi > gelişmiş paylaşım ayarlarından "ağ bulmayı aç" seçeneği kapalıydı. Onu açtıktan sonra internetim geldi. Sonra windowsun tüm güncellemeleri indirildi. Yani son sürüme güncellendi. Ekran kartı driverı ile ilgili sorunu ben de alıyordum. Bu sayede çözülmüştü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.