H Hairo Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #1 Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayarim icin Windows 11'in Home surumu mu Pro surumu mu kurulmali? Teşekkürler.
Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayarim icin Windows 11'in Home surumu mu Pro surumu mu kurulmali? Teşekkürler.
M Mucittin Yoctopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #2 Pro kur. Zaten ucuz lisans sitelerinde aradaki fiyat farkı çok az.
Windows_bey Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 227 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem : ROG Strix GeForce RTX 4090 Ryzen 9 7950x3d ROG Hyperion GR701 Kingston FURY Beast DDR5 Kingston FURY Renegade ASUS Rog Thor 1000P2 ROG CROSSHAIR X670E EXTREMEi Asus Tuf Gaming TF120 Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #3 Hairo dedi: Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayarim icin Windows 11'in Home surumu mu Pro surumu mu kurulmali? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Home. Mucittin dedi: Pro kur. Zaten ucuz key sitelerinde aradaki fiyat farkı çok az. Genişletmek için tıkla... Ucuz key sitelerindeki ürün anahtarlarının hepsi çalışmıyor o yüzden fiyat farklı az.
Hairo dedi: Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayarim icin Windows 11'in Home surumu mu Pro surumu mu kurulmali? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Windows 11 Home. Mucittin dedi: Pro kur. Zaten ucuz key sitelerinde aradaki fiyat farkı çok az. Genişletmek için tıkla... Ucuz key sitelerindeki ürün anahtarlarının hepsi çalışmıyor o yüzden fiyat farklı az.
M Mucittin Yoctopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #4 Windows_bey dedi: Windows 11 Home. Ucuz key sitelerindeki ürün anahtarlarının hepsi çalışmıyor o yüzden fiyat farklı az. Genişletmek için tıkla... Hayır, ben şu ana kadar 5-10 tane lisans aldım ve hepsi çalıştı.
Windows_bey dedi: Windows 11 Home. Ucuz key sitelerindeki ürün anahtarlarının hepsi çalışmıyor o yüzden fiyat farklı az. Genişletmek için tıkla... Hayır, ben şu ana kadar 5-10 tane lisans aldım ve hepsi çalıştı.
KajuBack Centipat Katılım 13 Ağustos 2024 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #5 Hairo dedi: Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayarim icin Windows 11'in Home surumu mu Pro surumu mu kurulmali? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Home.Pro kurarsanız arkada işletmelerin kullandığı bir sürü gereksiz şeyler çalışır ve bilgisayarınız yavaşlar.Teşekkürler
Hairo dedi: Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayarim icin Windows 11'in Home surumu mu Pro surumu mu kurulmali? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Home.Pro kurarsanız arkada işletmelerin kullandığı bir sürü gereksiz şeyler çalışır ve bilgisayarınız yavaşlar.Teşekkürler
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.753 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #6 Fark etmez. Zevkinize göre. He anahtar fiyatı için diyorsanız home.
H Hairo Decapat Katılım 10 Mayıs 2023 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #7 Teşekkür ediyorum. Önerebileceğiniz key var mıdır? Sitede yasak mi bilmiyorum o yüzden link atmiyorum şimdilik.
Teşekkür ediyorum. Önerebileceğiniz key var mıdır? Sitede yasak mi bilmiyorum o yüzden link atmiyorum şimdilik.
Windows_bey Picopat Katılım 16 Nisan 2025 Mesajlar 227 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem : ROG Strix GeForce RTX 4090 Ryzen 9 7950x3d ROG Hyperion GR701 Kingston FURY Beast DDR5 Kingston FURY Renegade ASUS Rog Thor 1000P2 ROG CROSSHAIR X670E EXTREMEi Asus Tuf Gaming TF120 Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #8 Mucittin dedi: Hayır, ben şu ana kadar 5-10 tane lisans aldım ve hepsi çalıştı. Genişletmek için tıkla... Siteye göre değişiyor her siteninki çalışmıyor.
Mucittin dedi: Hayır, ben şu ana kadar 5-10 tane lisans aldım ve hepsi çalıştı. Genişletmek için tıkla... Siteye göre değişiyor her siteninki çalışmıyor.
aile90 Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2025 #9 Hairo dedi: Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayarim icin Windows 11'in Home surumu mu Pro surumu mu kurulmali? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Home kurun.
Hairo dedi: Arkadaşlar selamlar, yeni bilgisayarim icin Windows 11'in Home surumu mu Pro surumu mu kurulmali? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Home kurun.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.617 Çözümler 27 Yer İstanbul 28 Mayıs 2025 #10 Hairo dedi: Teşekkür ediyorum. Önerebileceğiniz key var mıdır? Sitede yasak mi bilmiyorum o yüzden link atmiyorum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan bile rahatça bulursunuz. Yorumları inceleyin sizin için daha güvenli olur.
Hairo dedi: Teşekkür ediyorum. Önerebileceğiniz key var mıdır? Sitede yasak mi bilmiyorum o yüzden link atmiyorum şimdilik. Genişletmek için tıkla... Trendyol'dan bile rahatça bulursunuz. Yorumları inceleyin sizin için daha güvenli olur.