Ben bilgisayarımı yükseltmek için yeni bilgisayar ve verilerimi Ransomware'den korumak için yeni bir SSD almayı düşünüyorum. Fakat hem SSD'yi hem de bilgisayarı almak için yeterli param yok. Hangisini seçmeliyim?
Not: Lütfen anketi cevaplayın.
Dünyadaki tüm bilgisayarlar aynı değil, bu yüzden şu sistem özelliklerinizi yazın lütfen. Kahin değiliz ne kullandığınızı bilemiyoruz. Bütçen ne kadar? Ne amaçla alacaksın yeni bilgisayarı? Eldeki ne?
Ben bilgisayarımı yükseltmek için yeni bilgisayar ve verilerimi Ransomware'den korumak için yeni bir SSD almayı düşünüyorum. Fakat hem SSD'yi hem de bilgisayarı almak için yeterli param yok. Hangisini seçmeliyim?
Not: Lütfen anketi cevaplayın.
Dünyadaki tüm bilgisayarlar aynı değil, bu yüzden şu sistem özelliklerinizi yazın lütfen. Kahin değiliz ne kullandığınızı bilemiyoruz. Bütçen ne kadar? Ne amaçla alacaksın yeni bilgisayar? Eldeki ne?
Ama kardeşim sen ne bütçe belirtiyorsun, ne de bilgisayarı ne için kullanacağını söylüyorsun, bide bizden bir şey önermemizi istiyorsun. Bütçeni söyle. Bilgisayarı niçin kullanacaksın söyle. Intel mi Amd mi kullanmak istiyorsun söyle. Bir şey söyle yav.