O Oenomaus999 Hectopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #1 Merhaba. Yeni sistemimi yarın toplayacağım ama bios hakkında bir bilgim yok neler yapmalıyım ?
N N.K.O.W Kilopat Katılım 19 Ağustos 2014 Mesajlar 765 Makaleler 3 24 Şubat 2015 #2 Hiçbir işleme gerek yok.
B barisuraz Hectopat Katılım 19 Şubat 2015 Mesajlar 73 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #3 AHCI ve XMP'nin açık olduğundan emin ol. İsteğe bağlı olarak Fast Boot açabilir veya OC yapabilirsin.
AHCI ve XMP'nin açık olduğundan emin ol. İsteğe bağlı olarak Fast Boot açabilir veya OC yapabilirsin.
E ErenHanTR Hectopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakarak adım adım sistemini güncelleyebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakarak adım adım sistemini güncelleyebilirsin.
Yamtar Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 96 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Şubat 2015 #5 Bence de pek fazla bir işleme gerek yok bodozlama kullan gitsin
eflin Hectopat Katılım 13 Kasım 2014 Mesajlar 288 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #6 İlk iş güncelleme olmalı.
E ErenHanTR Hectopat Katılım 23 Şubat 2015 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #7 Arkadaşın sistemini görmedim ancak bodozlama kullanmasını önermem. Eğer overclock yapacaksa yeni BIOS güncellemesi işlemci uyumluluğunu arttırabilir. Ya da bazı sorunlar giderilmiş olabilir. Güncellemelere dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Arkadaşın sistemini görmedim ancak bodozlama kullanmasını önermem. Eğer overclock yapacaksa yeni BIOS güncellemesi işlemci uyumluluğunu arttırabilir. Ya da bazı sorunlar giderilmiş olabilir. Güncellemelere dikkat etmenizi tavsiye ederim.
neşelienginar Kilopat Katılım 7 Nisan 2014 Mesajlar 563 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2015 #8 barisuraz dedi: AHCI ve XMP'nin açık olduğundan emin ol. İsteğe bağlı olarak Fast Boot açabilir veya OC yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... AHCI niçin yapılır hocam peki?
barisuraz dedi: AHCI ve XMP'nin açık olduğundan emin ol. İsteğe bağlı olarak Fast Boot açabilir veya OC yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... AHCI niçin yapılır hocam peki?
Yamtar Kilopat Katılım 13 Ağustos 2014 Mesajlar 96 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2015 #9 Bios güncellemek tabii ki çok önemli bir şey. Overclock yapacaksan bios ile biraz vakit geçirmen gerekiyor. Sisteminden biraz bahseder misin ?
Bios güncellemek tabii ki çok önemli bir şey. Overclock yapacaksan bios ile biraz vakit geçirmen gerekiyor. Sisteminden biraz bahseder misin ?
O Oenomaus999 Hectopat Katılım 2 Şubat 2015 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2015 #10 H81M-P33 ve i3 4160 Overclock yapmayacağım.