M Murad Zeynalov Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 2 24 Aralık 2013 #1 Ben kendi kasamı kendim yapmak istiyorum. Videodaki gibi lakin çok güçlü bir kasa istiyorum. 2TB HDD 16GB RAM 4 (ve ya 8)GB VGA Böyle bir kasa oluştura bilmem için hangi marka neleri almam gerekir yardım eder misiniz?
Ben kendi kasamı kendim yapmak istiyorum. Videodaki gibi lakin çok güçlü bir kasa istiyorum. 2TB HDD 16GB RAM 4 (ve ya 8)GB VGA Böyle bir kasa oluştura bilmem için hangi marka neleri almam gerekir yardım eder misiniz?
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2013 #3 Bütçen ne kadar? Sen sanırım video montajı yapacaksın ki yüksek miktarda RAM ihtiyacına duyuyorsun. Biraz daha açıklama yapar mısın?
Bütçen ne kadar? Sen sanırım video montajı yapacaksın ki yüksek miktarda RAM ihtiyacına duyuyorsun. Biraz daha açıklama yapar mısın?
Anıl Yılmaz Hectopat Katılım 3 Kasım 2013 Mesajlar 224 24 Aralık 2013 #4 8 Gb Vga'mı? Bari hdd olarak kullanın. E. Kartını. Bu arada kullanma amacınız nedir?
AAK Hectopat Katılım 14 Temmuz 2012 Mesajlar 379 Daha fazla Meslek Öğrenci 24 Aralık 2013 #5 HighPixel dedi: Bütçen ne kadar? Sen sanırım video montajı yapacaksın ki yüksek miktarda RAM ihtiyacına duyuyorsun. Biraz daha açıklama yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Videoda gördüğü gibi kendi kendine bir bilgisayar toplayacakmış ama çok iyi olmasını istiyormuş. Sanırım anlatılmak istenen bu.
HighPixel dedi: Bütçen ne kadar? Sen sanırım video montajı yapacaksın ki yüksek miktarda RAM ihtiyacına duyuyorsun. Biraz daha açıklama yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Videoda gördüğü gibi kendi kendine bir bilgisayar toplayacakmış ama çok iyi olmasını istiyormuş. Sanırım anlatılmak istenen bu.
luxdator Hectopat Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 195 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Aralık 2013 #6 Siz bize bütçenizi söylüyorsunuz, biz size parçaları söylüyoruz. Sonra gidip alıyorsunuz, eve gelip bir güzel topluyorsunuz. Olay bu, şimdi top sizde.
Siz bize bütçenizi söylüyorsunuz, biz size parçaları söylüyoruz. Sonra gidip alıyorsunuz, eve gelip bir güzel topluyorsunuz. Olay bu, şimdi top sizde.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 24 Aralık 2013 #7 Hangi videoda 4 GB ya da 8 GB gibi saçma sapan bi ekran kartı kullandığımız gördün gardaş?
Lost Shadows Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.309 Çözümler 1 Yer Hayatın içinden... 24 Aralık 2013 #8 Seneye gelir o.
Burak Dereli Hectopat Katılım 5 Temmuz 2013 Mesajlar 815 24 Aralık 2013 #9 Recep Baltaş dedi: Hangi videoda 4 GB ya da 8 GB gibi saçma sapan bi ekran kartı kullandığımız gördün gardaş? Genişletmek için tıkla... Recep abinin mesajı "Ne ayaksın koçum sen, kafan mı güzel?" gibi bir anlama geliyor sanırım.
Recep Baltaş dedi: Hangi videoda 4 GB ya da 8 GB gibi saçma sapan bi ekran kartı kullandığımız gördün gardaş? Genişletmek için tıkla... Recep abinin mesajı "Ne ayaksın koçum sen, kafan mı güzel?" gibi bir anlama geliyor sanırım.
M Murad Zeynalov Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 2 26 Aralık 2013 #10 Bütcem 500 dollar civarı :/ Recep kardeş, pek fazla bilgiye sahip değilim diye yukarıdan konuşma lütfen. - - - Güncellendi - - - AAK dedi: Videoda gördüğü gibi kendi kendine bir bilgisayar toplayacakmış ama çok iyi olmasını istiyormuş. Sanırım anlatılmak istenen bu. Genişletmek için tıkla... Aynen.
Bütcem 500 dollar civarı :/ Recep kardeş, pek fazla bilgiye sahip değilim diye yukarıdan konuşma lütfen. - - - Güncellendi - - - AAK dedi: Videoda gördüğü gibi kendi kendine bir bilgisayar toplayacakmış ama çok iyi olmasını istiyormuş. Sanırım anlatılmak istenen bu. Genişletmek için tıkla... Aynen.