OnurAlp| Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 105 8 Mayıs 2020 #1 Yeni PC topluyorum, eski harddisk kullanabilir miyim? Kullanamazsam eskisindeki verileri yenisine aktarabilir miyim?
Yeni PC topluyorum, eski harddisk kullanabilir miyim? Kullanamazsam eskisindeki verileri yenisine aktarabilir miyim?
Hirok Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 1.984 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Mayıs 2020 #2 HDD sağlıklıysa sorun olmaz.
282742 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2019 Mesajlar 3.690 Makaleler 2 Çözümler 18 8 Mayıs 2020 #3 OnurAlp| dedi: Yeni PC topluyorum, eski harddisk kullanabilir miyim? Kullanamazsam eskisindeki verileri yenisine aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anakart'ta onun için giriş yoksa toptan gider harddisk.
OnurAlp| dedi: Yeni PC topluyorum, eski harddisk kullanabilir miyim? Kullanamazsam eskisindeki verileri yenisine aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Anakart'ta onun için giriş yoksa toptan gider harddisk.
Ryan Oreily Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 8 Mayıs 2020 #4 Format atarak kullanabilirsiniz. Eğer verileriniz çok önemli ise harici HDD'ye yedekleyip format sonrası tekrar kullanmak üzere aktarabilirsiniz.
Format atarak kullanabilirsiniz. Eğer verileriniz çok önemli ise harici HDD'ye yedekleyip format sonrası tekrar kullanmak üzere aktarabilirsiniz.
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 8 Mayıs 2020 #5 282742 dedi: Anakart'ta onun için giriş yoksa toptan gider harddisk. Genişletmek için tıkla... IDE HDD kullanacak hali yok artık bu devirde. Sağlığı yerindeyse kullanabilirsiniz tabii, ek depolama olarak ya da üzerine sistem kurarak.
282742 dedi: Anakart'ta onun için giriş yoksa toptan gider harddisk. Genişletmek için tıkla... IDE HDD kullanacak hali yok artık bu devirde. Sağlığı yerindeyse kullanabilirsiniz tabii, ek depolama olarak ya da üzerine sistem kurarak.
M MuffinGrad Centipat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 11 8 Mayıs 2020 #6 OnurAlp| dedi: Yeni PC topluyorum, eski harddisk kullanabilir miyim? Kullanamazsam eskisindeki verileri yenisine aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla format sonrası kullanılabilir.
OnurAlp| dedi: Yeni PC topluyorum, eski harddisk kullanabilir miyim? Kullanamazsam eskisindeki verileri yenisine aktarabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla format sonrası kullanılabilir.
OnurAlp| Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 105 8 Mayıs 2020 #7 Peki iki hdd birlikte kullanabilir miyim?
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.459 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 8 Mayıs 2020 #8 OnurAlp| dedi: Peki, iki HDD birlikte kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, kullanabilirsiniz. MuffinGrad dedi: Bildiğim kadarıyla format sonrası kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Format yapılmadan da kullanılabilir, zira Windows yüklü eski diskimi bağladığımda içindeki verilere sorunsuz erişebilmiştim.
OnurAlp| dedi: Peki, iki HDD birlikte kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet, kullanabilirsiniz. MuffinGrad dedi: Bildiğim kadarıyla format sonrası kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Format yapılmadan da kullanılabilir, zira Windows yüklü eski diskimi bağladığımda içindeki verilere sorunsuz erişebilmiştim.
Ryan Oreily Centipat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 145 Çözümler 1 8 Mayıs 2020 #9 yika38 dedi: Evet, kullanabilirsiniz. Format yapılmadan da kullanılabilir, zira Windows yüklü eski diskimi bağladığımda içindeki verilere sorunsuz erişebilmiştim. Genişletmek için tıkla... Eğer farklı marka işlemci kullanırsa açılmayabilir. Ben İntel işlemciden AMD'ye geçtiğim zaman sistem açılmadı, format atmak zorunda kaldım.
yika38 dedi: Evet, kullanabilirsiniz. Format yapılmadan da kullanılabilir, zira Windows yüklü eski diskimi bağladığımda içindeki verilere sorunsuz erişebilmiştim. Genişletmek için tıkla... Eğer farklı marka işlemci kullanırsa açılmayabilir. Ben İntel işlemciden AMD'ye geçtiğim zaman sistem açılmadı, format atmak zorunda kaldım.
OnurAlp| Hectopat Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 105 8 Mayıs 2020 #10 Ryan Oreily dedi: Eğer farklı marka işlemci kullanırsa açılmayabilir. Ben İntel işlemciden AMD'ye geçtiğim zaman sistem açılmadı, format atmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Yine amd almayı planlıyorum.
Ryan Oreily dedi: Eğer farklı marka işlemci kullanırsa açılmayabilir. Ben İntel işlemciden AMD'ye geçtiğim zaman sistem açılmadı, format atmak zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Yine amd almayı planlıyorum.