Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #1 Selamlar, yeni sistem aldım RX 570'li ama daha açmadım çünkü Windows UEFI hazırlamadım ancak yeni monitörüm yok. Şu anki monitörüm Fujitsu LL3200T sıkıntı yaşar mıyım ona göre bağlayacağım yardımcı olursanız sevinirim Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ağustos 2019
Selamlar, yeni sistem aldım RX 570'li ama daha açmadım çünkü Windows UEFI hazırlamadım ancak yeni monitörüm yok. Şu anki monitörüm Fujitsu LL3200T sıkıntı yaşar mıyım ona göre bağlayacağım yardımcı olursanız sevinirim
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2019 #2 Herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız, girişler uyuyorsa takabilirsiniz.
R Rozen Kilopat Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 979 Çözümler 6 Yer Japonya Nankatsu İlkokulu Daha fazla Meslek Forvet / Kaptanlık 6 Ağustos 2019 #3 Tüplü monitöre bile takabilirsin.
EnesTech Hectopat Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 386 Çözümler 3 6 Ağustos 2019 #4 Girişler uyuyorsa sorunu olmayan monitör çalışır. Sıkıntı yapmaz. Rozen dedi: Tüplü monitöre bile takabilirsin. Genişletmek için tıkla... O da olur.
Girişler uyuyorsa sorunu olmayan monitör çalışır. Sıkıntı yapmaz. Rozen dedi: Tüplü monitöre bile takabilirsin. Genişletmek için tıkla... O da olur.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2019 #5 Hepinize çok teşekkür ederim. Bi yerde okumuştum performans düşüşü yaşarsın ekran kartın yeni olduğu için yazıyordu peki bu doğru mu?
Hepinize çok teşekkür ederim. Bi yerde okumuştum performans düşüşü yaşarsın ekran kartın yeni olduğu için yazıyordu peki bu doğru mu?
WageR Kilopat Katılım 23 Haziran 2018 Mesajlar 306 7 Ağustos 2019 #6 Hellblazer Aku dedi: Hepinize çok teşekkür ederim. Bi yerde okumuştum performans düşüşü yaşarsın ekran kartın yeni olduğu için yazıyordu peki bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Mavra, sadece çözünürlüğü felan düşük olabilir o da performansı etkilemez.
Hellblazer Aku dedi: Hepinize çok teşekkür ederim. Bi yerde okumuştum performans düşüşü yaşarsın ekran kartın yeni olduğu için yazıyordu peki bu doğru mu? Genişletmek için tıkla... Mavra, sadece çözünürlüğü felan düşük olabilir o da performansı etkilemez.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2019 #7 WageR dedi: Mavra, sadece çözünürlüğü felan düşük olabilir o da performansı etkilemez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Çözünürlüğüm 1920x1080 değil 1600x900 umarım sorun yaşamam.
WageR dedi: Mavra, sadece çözünürlüğü felan düşük olabilir o da performansı etkilemez. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Çözünürlüğüm 1920x1080 değil 1600x900 umarım sorun yaşamam.
ThE bEsT Megapat Katılım 9 Ocak 2015 Mesajlar 684 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2019 #8 Oyunlarda ekran dalgalanması yaşayabilirsin sadece.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2019 #9 ThE bEsT dedi: Oyunlarda ekran dalgalanması yaşayabilirsin sadece. Genişletmek için tıkla... Sistemime bi zararı var mı ? Eğer varsa monitörümü satıp biraz ekleyip ikinci el bi monitör alabilirim.
ThE bEsT dedi: Oyunlarda ekran dalgalanması yaşayabilirsin sadece. Genişletmek için tıkla... Sistemime bi zararı var mı ? Eğer varsa monitörümü satıp biraz ekleyip ikinci el bi monitör alabilirim.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.095 Makaleler 7 Çözümler 23 7 Ağustos 2019 #10 İşlemcin nedir? Performans düşüşünden kastettikleri RX 570 eğer işlemcin kötüyse 900P'de darboğaz yapabilir.
İşlemcin nedir? Performans düşüşünden kastettikleri RX 570 eğer işlemcin kötüyse 900P'de darboğaz yapabilir.