Yeni bilgisayara eski SSD takılır mı?

Speaxy

Centipat
Daha fazla  
Bugün yeni bir sistem satın aldım. Eski sistemimde 1-2 ay önce satın aldığım bir SSD var 1.TB hafızası bulunuyor ama içinde Windows ve dosyalar bulunuyor. Ben bunu yeni sisteme taksam sıkıntı olur mu ya da sıfırlamam gerekiyorsa nasıl sıfırlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takılabilir ve genelde masaüstüne kadar gelebiliyor. Güncel sürücüleri kurup kullanmayı deneyebilirsiniz. Ya da verilerinizi yedekleyip temiz kurulum yapabilirsiniz. İkinci disk olarak kullanacak iseniz içerinde önemli veri yok ise taktıktan sonra formatlarsınız.

Bugün yeni bir sistem satın aldım. Eski sistemimde 1-2 ay önce satın aldığım bir SSD var 1.TB hafızası bulunuyor ama içinde Windows ve dosyalar bulunuyor. Ben bunu yeni sisteme taksam sıkıntı olur mu ya da sıfırlamam gerekiyorsa nasıl sıfırlayabilirim?
Eski sistem W11 ise, yeni sistem W11 ise sıfırlayabilirsin. W10 ise yeni sistem, W11 silmene izin vermeyebilir, o zaman bir Linux distrosu indirip USB'den başlatıp oradan silebilirsin şu mantıkta.

Hocam şu an aktif kullandığım bilgisayarda 1tb ssd var ve içinde windows kurulu ayriyetten dosyalarda var benim yeni aldığım bilgisayar bugün gelecek ve bu ssdyi o bilgisayara ekstra olarak takmak istiyorum fakat bunda kurulu olan dosyaları nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum bilmedende iş yapıp yeni sisteme zarar vermek istemiyorum o yüzden buraya yazdım hala ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olan birisi çıkarsa çok sevinirim iyi forumlar.

Hocam şu an aktif kullandığım bilgisayarda 1TB SSD var ve içinde Windows kurulu ayrıyeten dosyalarda var benim yeni aldığım bilgisayar bugün gelecek ve bu SSD'yi o bilgisayara ekstra olarak takmak istiyorum fakat bunda kurulu olan dosyaları nasıl sıfırlayacağımı bilmiyorum bilmedende iş yapıp yeni sisteme zarar vermek istemiyorum o yüzden buraya yazdım hala ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olan birisi çıkarsa çok sevinirim iyi Sosyaller.

Diskin ismini farkındalık olsun diye değiştirin kaç bölüm var ise yeni kasa gelip montajı tamamladığınızda disk yönetimi ekranında diskinizi görünce isimlerinden ayırt edersiniz. Bölümlerin üzerine sağ tuş tiklemesi ile sil deyip sonra tekrar yeni bir bölüm oluşturup formatlayın zor bir işlem değil. Montajı daha zahmetli gerisi 1 dk lık işlem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı