Yeni bilgisayara formatta klavye mouse çalışmıyor

Fnrfrat

Hectopat
Daha fazla  
Bilgisayarı açarken eski HDD'mi kullandım çalışıyordu fakat Windows ekranında kaldı. Bende format atayım düzelir dedim idareten Windows 7 Starter yazdım Flash'a Rufus ile. Bilgisayarda BIOS ekranında klavye mouse çalışıyor fakat format baslarken dil seç kısmında klavye mouse çalışmıyor. Her şeyi denedim internette ne varsa çözülmedi önerilerinizi bekliyorum.
Anakart: ASUS Prime B460M-A

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye ve fareyi anakart üzerindeki ps/2 çıkışısın yanındaki USB girişine bağla.
Denedim ama tekrar denerim şimdi.
En az Windows 8 kurabilirsiniz. UEFI bir anakartınız var. Windows 7 kurarken USB'ler çalışmaz.

Çok sağ ol dedigini yaptim Windows 8.1 kurdum çalıştı. Şimdide baska sorun var fazladan konu açmak istemedim. Wi-Fi ve Ethernet driverleri indirdim Ethernet kablosu bağladım fakat internet bir türlü olmuyor youtubede birkaç video izledim fakat olmuyor.

Son düzenleme:
Hocam windows 10 kurunuz. Driverleri buradan indiriniz. Ek olarak anakartta wifi desteği yok.

Hocam Windows 10 kurunuz. Driverleri buradan indiriniz. Ek olarak anakartta Wi-Fi desteği yok.

Wi-Fi derken benim bir tane 802.11n USB vardi ondan dedim onun driverleri indirdim olmadi eski PC de kolayca oluyordu.

Wi-Fi derken benim bir tane 802.11n USB vardi ondan dedim onun driverleri indirdim olmadi eski PC de kolayca oluyordu.

BIOS'ta güncel degil internet kafeye gittim internet denen bir şey yok bende PC'yi acip hem guncel BIOS hem de Windows 10 indirmek istedim.

Bazı anakartların Wi-Fi'si oluyor siz driverini yükledim deyince o özelliğin olup olmadığına baktım. Harici USB Wi-Fi kullanabilirsiniz bunda bir sıkıntı yok. (elinizdeki Wi-Fi'nin Win8 veya Windows 10 uyumluluğunu kontrol ediniz.)

Şu an için BIOS güncelleme ihtiyacı yok. Sadece Microsoft'un web sitesinden 64 Bit Windows 10 indirip kurmanız gerekli ardından linkini attığım yerden işletim sistemini seçip LAN, Audio ve chipset sürücülerini indirip sisteme kurun.

Son düzenleme:
Bazı anakartların Wi-Fi'si oluyor siz driverini yükledim deyince o özelliğin olup olmadığına baktım. Harici USB Wi-Fi kullanabilirsiniz bunda bir sıkıntı yok. (elinizdeki Wi-Fi'nin Win8 veya Windows 10 uyumluluğunu kontrol ediniz.)

Şu an için BIOS güncelleme ihtiyacı yok. Sadece Microsoft'un web sitesinden 64 Bit Windows 10 indirip kurmanız gerekli ardından linkini attığım yerden işletim sistemini seçip LAN, Audio ve chipset sürücülerini indirip sisteme kurun.

USB takınca görüyor fakat uyumlu değil sanırım 8 ile yoksa olurdu. Telefonda bazı şeyleri sildim telden indiriyorum 64 Bit Windows 10. USB denerim gene olmazsa Ethernet kablosunu denerim. Sağ ol yardımcı oldgugun için.
Windows 10 64 Bit kurulumu yaptım internet dahil tüm driverler yüklenmiş ekran kartı driveri ve AMD Catalyst Control bile yüklenmiş. Güncel sürücüleri arattığımda bilgisayarınız için en iyi sürümler yüklü durumdadır yazmakta. Bundan sonra bir şey yapmalı mıyım elle tek tek guncel yuklememe gerek var mıdır?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı