ToplayıcıBronuz Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 378 Çözümler 1 10 Kasım 2020 #11 arasyuksel dedi: Ne yükleyeceğini bilmem ama "Driver Booster" yükleme, orası kesin. Genişletmek için tıkla... SSD yse evet HDD yse hayır.
arasyuksel dedi: Ne yükleyeceğini bilmem ama "Driver Booster" yükleme, orası kesin. Genişletmek için tıkla... SSD yse evet HDD yse hayır.
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #12 3 dk sonra bilgisayar çöktü.
ToplayıcıBronuz Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 378 Çözümler 1 10 Kasım 2020 #13 Mechanic Man dedi: 3 dk sonra bilgisayar çöktü. Genişletmek için tıkla... SATA SSD bilmiyorum da M.2 SSD'de bu sorunu 3. formatta anlamıştım .
Mechanic Man dedi: 3 dk sonra bilgisayar çöktü. Genişletmek için tıkla... SATA SSD bilmiyorum da M.2 SSD'de bu sorunu 3. formatta anlamıştım .
Qi Strannik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.077 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #14 ToplayıcıBronuz dedi: SATA SSD bilmiyorum da M.2 SSD'de bu sorunu 3. formatta anlamıştım . Genişletmek için tıkla... Artık unutmazsın bu olayı.
ToplayıcıBronuz dedi: SATA SSD bilmiyorum da M.2 SSD'de bu sorunu 3. formatta anlamıştım . Genişletmek için tıkla... Artık unutmazsın bu olayı.
Perceival Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2017 Mesajlar 3.841 Çözümler 15 10 Kasım 2020 #15 ToplayıcıBronuz dedi: Advanced System Care. Genişletmek için tıkla... Bunsuz sistem mi olur? ASC şart.
ToplayıcıBronuz dedi: Advanced System Care. Genişletmek için tıkla... Bunsuz sistem mi olur? ASC şart.
EmrahGK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.451 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :) 10 Kasım 2020 #16 Opera.
Wolf01 Decapat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 436 Çözümler 3 Yer On the island of Lian Yu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Halkla ilişkiler, Yazılımcı 10 Kasım 2020 #17 Ali Pınar dedi: MSI Afterburner, antivirüs, Chrome, Steam, Adobe Acrobat, GIMP, Discord, Zoom, WhatsApp diye uzar gider. Sizin hangilerine ihtiyacınız varsa kurmanız daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ali Pınar dedi: MSI Afterburner, antivirüs, Chrome, Steam, Adobe Acrobat, GIMP, Discord, Zoom, WhatsApp diye uzar gider. Sizin hangilerine ihtiyacınız varsa kurmanız daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.