R ReTinaS Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 758 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Ocak 2015 #11 Almaya gerek yok. Freedos bir cihaz alıp bunu dreamsparktan edineceğiniz 8.1 lisansı ile kullanmanız daha iyi olur.
Almaya gerek yok. Freedos bir cihaz alıp bunu dreamsparktan edineceğiniz 8.1 lisansı ile kullanmanız daha iyi olur.
Prof Striker Hectopat Katılım 27 Nisan 2014 Mesajlar 247 Makaleler 1 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İklimlendirme Teknolojileri 26 Ocak 2015 #12 Öğrenci pasom vardı. Onun fotoğrafını yollamıştım. Kabul ettiler.
CriminalLeo Hectopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #13 Ama 1 yıl süresi var bitince ne olacak? Ayrıca lise 1 öğrencisiyim sadece ders programını mı atmak gerekiyor?
Ama 1 yıl süresi var bitince ne olacak? Ayrıca lise 1 öğrencisiyim sadece ders programını mı atmak gerekiyor?
R ReTinaS Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 758 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Ocak 2015 #14 CriminalLeo dedi: Ama 1 yıl süresi var bitince ne olacak? Ayrıca lise 1 öğrencisiyim sadece ders programını mı atmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Olur tabiki ders programı veya okuduğunu kanıtlayan öğrenci belgesi,ders notları vs.
CriminalLeo dedi: Ama 1 yıl süresi var bitince ne olacak? Ayrıca lise 1 öğrencisiyim sadece ders programını mı atmak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Olur tabiki ders programı veya okuduğunu kanıtlayan öğrenci belgesi,ders notları vs.
CriminalLeo Hectopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #15 Mesela 1 yılın sonunda üniye giden bir akrabamın belgesini atsam ben kullansam olurmu?
R ReTinaS Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 758 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Ocak 2015 #16 CriminalLeo dedi: Mesela 1 yılın sonunda üniye giden bir akrabamın belgesini atsam ben kullansam olurmu? Genişletmek için tıkla... Olur tabiki zaten her yıl doğrulaman gerekiyor ama bulursun bi belgeni bütün belgeleri kabul ediyorlar zaten. Daha kabul etmediklerini görmedim.
CriminalLeo dedi: Mesela 1 yılın sonunda üniye giden bir akrabamın belgesini atsam ben kullansam olurmu? Genişletmek için tıkla... Olur tabiki zaten her yıl doğrulaman gerekiyor ama bulursun bi belgeni bütün belgeleri kabul ediyorlar zaten. Daha kabul etmediklerini görmedim.
CriminalLeo Hectopat Katılım 11 Ocak 2015 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #17 Her yıl doğrulamam gerekiyor derken süresi biterse tekrar ders programı vs atsam yine olur mu? Yoksa yanlış mı anladım
Her yıl doğrulamam gerekiyor derken süresi biterse tekrar ders programı vs atsam yine olur mu? Yoksa yanlış mı anladım
R ReTinaS Megapat Katılım 29 Haziran 2014 Mesajlar 758 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Ocak 2015 #18 CriminalLeo dedi: Her yıl doğrulamam gerekiyor derken süresi biterse tekrar ders programı vs atsam yine olur mu? Yoksa yanlış mı anladım Genişletmek için tıkla... Evet olur tabiki.
CriminalLeo dedi: Her yıl doğrulamam gerekiyor derken süresi biterse tekrar ders programı vs atsam yine olur mu? Yoksa yanlış mı anladım Genişletmek için tıkla... Evet olur tabiki.