İçinde Windows 11 deneme sürümü yüklü olarak PC aldım, 1 ay ya da 90 gün denemesi var, sanırsam Windows 11 bedavaya lisanslı yapilir mi ve nasıl yapılır? Windows 10 istiyorum aslında, nasıl yapılıyor aciklayarak anlatir mısınız?
Bilgisayarda şu an deneme sürümü Windows 11 varsa, bir tane Windows 11 keyi alıp onu bilgisayar ayarlarında gerekli yere yazarsan etkinleşir. Windows 10'a geçmek için sıfırdan Windows 10 kurman lazım. Kurduktan sonra da Windows 10 keyi alman lazım.
Bilgisayarda şu an deneme sürümü Windows 11 varsa, bir tane Windows 11 keyi alıp onu bilgisayar ayarlarında gerekli yere yazarsan etkinleşir. Windows 10'a geçmek için sıfırdan Windows 10 kurman lazım. Kurduktan sonra da Windows 10 keyi alman lazım.
İşletim sisteminden hiç anlamıyorum İtopya hazır sisteme Windows 11 deneme sürümü kurup yolluyormuş ben onu silip Windows 10 indireceğim sadece key alsam yeterli mi?