Çözüldü Yeni Bilgisayara Usb Bellekten Korsan Windows 7 Kurma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Tolga Şahin

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İzmir/Bornova
Daha fazla  
Meslek
İçerik Moderatörü - Freelance Çevirmen
Arkadaşlar elimde yeni toplanmış bir bilgisayar var fakat içinde henüz windows yüklü değil. Şu anda ekran kartını değişime götürdüğümden yarın windows kuracağım fakat windows 7 iso dosyasını Windows 7 usb/dvd download tool' a gösterdiğimde "that's not a valid iso file" hatası alıyorum. Bu sorunu nasıl çözerim ?

Daha çok işime gelirdi fakat korsan kuracağım için güncellemesi geldiğinde sorun çıkarır diye düşündüm.

Ben korsan kullanıyorum -fakirliğin gözü kör olsun- . Güncellemeyle hiçbir sorun olmuyor. Merak etmeyin

O zaman ben torrentten indirmeye başlayayım 8.1 yarın yeni kart gelince denerim kurmayı. Teşekkürler yardımınız için.

Sadece teşekkür etmek isteseydim öyle yapardım o kural mesaj kasmak için sürekli sadece " teşekkürler" yazanlar için koyulmuş tahminimce .

Sorun çözüldü ise ilk paylaştığınız mesajın alt kısımlarında "Rapor Et" düğmesi var. Ona basıp sorun çözüldü yazıp, konuyu kilitletebilirsiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…