TriNubGuy Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 27 18 Ağustos 2022 #11 user.cs dedi: Kaspersky iyi de, Avast kendini virüs olarak bulurken önermek doğru mu? Genişletmek için tıkla... Kendi tecrübemden dolayı önerdim Avast hocam sorununu görmedim. Kötü öneri yaptıysam özür dilerim.
user.cs dedi: Kaspersky iyi de, Avast kendini virüs olarak bulurken önermek doğru mu? Genişletmek için tıkla... Kendi tecrübemden dolayı önerdim Avast hocam sorununu görmedim. Kötü öneri yaptıysam özür dilerim.
user.cs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 18 Ağustos 2022 #12 TriNubGuy dedi: Kendi tecrübemden dolayı önerdim Avast hocam sorununu görmedim. Kötü öneri yaptıysam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Özür dilemeye gerek yok, Avast sorunlu bir AV. Veri satma gibi iddialar var ortada.
TriNubGuy dedi: Kendi tecrübemden dolayı önerdim Avast hocam sorununu görmedim. Kötü öneri yaptıysam özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Özür dilemeye gerek yok, Avast sorunlu bir AV. Veri satma gibi iddialar var ortada.
K Kralmelo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 2.876 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #13 Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın şu programları kurmanız yeterli olur bence. -FurMark -CPU-Z -MSI Afterburner. -HDD Sentinel. -CrystalDiskMark.
Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın şu programları kurmanız yeterli olur bence. -FurMark -CPU-Z -MSI Afterburner. -HDD Sentinel. -CrystalDiskMark.
MichealScofield Kilopat Katılım 24 Ocak 2018 Mesajlar 910 Çözümler 6 18 Ağustos 2022 #14 Arkadaşlar çok teşekkürler tavsiyeler için.