Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 20 Mayıs 2020 #1 Yeni bilgisayar aldım, muhtemelen Cuma ya da Cumartesi gün gelecek. Sistemde herhangi bir problem olmadığını anlamak için ne tür testler yapmam gerekli?
Yeni bilgisayar aldım, muhtemelen Cuma ya da Cumartesi gün gelecek. Sistemde herhangi bir problem olmadığını anlamak için ne tür testler yapmam gerekli?
S Stealth Warrior Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #2 Burada gayet detaylı ve güzel anlatılmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Burada gayet detaylı ve güzel anlatılmış: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 20 Mayıs 2020 #3 FurMark ve Prime95 testini 1 gün boyunca yapmayı düşünmüyorum, 30 dakika yapsam yeterli mi?
S Stealth Warrior Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #4 Antonio Montana dedi: FurMark ve Prime95 testini 1 gün boyunca yapmayı düşünmüyorum, 30 dakika yapsam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Yeterli, sorun yok.
Antonio Montana dedi: FurMark ve Prime95 testini 1 gün boyunca yapmayı düşünmüyorum, 30 dakika yapsam yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Yeterli, sorun yok.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 20 Mayıs 2020 #5 Stealth Warrior dedi: Yeterli, sorun yok. Genişletmek için tıkla... RAM testlerini de yatarken açık bıraksam bir problem olur mu?
Stealth Warrior dedi: Yeterli, sorun yok. Genişletmek için tıkla... RAM testlerini de yatarken açık bıraksam bir problem olur mu?
S Stealth Warrior Centipat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 212 Çözümler 1 20 Mayıs 2020 #6 Antonio Montana dedi: RAM testlerini de yatarken açık bıraksam bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nasıl olsa ortalama 8-10 saat uyuyacağınız düşünürsek bu, bilgisayar için zararlı değildir.
Antonio Montana dedi: RAM testlerini de yatarken açık bıraksam bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır. Nasıl olsa ortalama 8-10 saat uyuyacağınız düşünürsek bu, bilgisayar için zararlı değildir.
Antonio Montana Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2017 Mesajlar 2.794 Çözümler 4 Yer El Fureidis 20 Mayıs 2020 #7 Stealth Warrior dedi: Hayır. Nasıl olsa ortalama 8-10 saat uyuyacağınız düşünürsek bu, bilgisayar için zararlı değildir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.
Stealth Warrior dedi: Hayır. Nasıl olsa ortalama 8-10 saat uyuyacağınız düşünürsek bu, bilgisayar için zararlı değildir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.