Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 7 Ocak 2024 #1 Yeni bilgisayar aldım mikrofonlu kulaklığım eskisinde çalışıyordu ama bunda mikrofonu çalışmıyor, ne yapmam gerek?
Yeni bilgisayar aldım mikrofonlu kulaklığım eskisinde çalışıyordu ama bunda mikrofonu çalışmıyor, ne yapmam gerek?
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 784 Çözümler 2 7 Ocak 2024 #2 Yamaner dedi: Yeni bilgisayar aldım mikrofonlu kulaklığım eskisinde çalışıyordu ama bunda mikrofonu çalışmıyor, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında mikrofonu açtın değil mi?
Yamaner dedi: Yeni bilgisayar aldım mikrofonlu kulaklığım eskisinde çalışıyordu ama bunda mikrofonu çalışmıyor, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarında mikrofonu açtın değil mi?
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 7 Ocak 2024 #3 CristianoRonaldo30 dedi: Bilgisayarında mikrofonu açtın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet açık diye biliyorum ayarlarda gördüğüm kadarıyla.
CristianoRonaldo30 dedi: Bilgisayarında mikrofonu açtın değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet açık diye biliyorum ayarlarda gördüğüm kadarıyla.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 784 Çözümler 2 7 Ocak 2024 #4 Yamaner dedi: Evet açık diye biliyorum ayarlarda gördüğüm kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Kablolar takılı olduğuna emin misin?
Yamaner dedi: Evet açık diye biliyorum ayarlarda gördüğüm kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Kablolar takılı olduğuna emin misin?
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 7 Ocak 2024 #5 CristianoRonaldo30 dedi: Kablolar takılı olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Kulaklığım da tek giriş var o yüzden çoğaltıcı kullanıyorum ve takılı eski kasam da da öyle kullanıyordum sorunsuz çalışıyordu.
CristianoRonaldo30 dedi: Kablolar takılı olduğuna emin misin? Genişletmek için tıkla... Kulaklığım da tek giriş var o yüzden çoğaltıcı kullanıyorum ve takılı eski kasam da da öyle kullanıyordum sorunsuz çalışıyordu.
CristianoRonaldo30 Hectopat Katılım 10 Temmuz 2022 Mesajlar 784 Çözümler 2 7 Ocak 2024 #6 Yanlışlıkla mikrofonu ayarlardan kapatmış olabilirsin onu kontrol et.
6 693908 Picopat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 483 Çözümler 4 7 Ocak 2024 #7 Yamaner dedi: Yeni bilgisayar aldım mikrofonlu kulaklığım eskisinde çalışıyordu ama bunda mikrofonu çalışmıyor, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı jak girişine takıp mı kullanıyorsunuz?
Yamaner dedi: Yeni bilgisayar aldım mikrofonlu kulaklığım eskisinde çalışıyordu ama bunda mikrofonu çalışmıyor, ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Kulaklığı jak girişine takıp mı kullanıyorsunuz?
Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 7 Ocak 2024 #8 693908 dedi: Kulaklığı jak girişine takıp mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet çoğaltıcı var ona takıyorum çoğaltıcıya ait 2 kabloyu da kasaya takıyorum.
693908 dedi: Kulaklığı jak girişine takıp mı kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet çoğaltıcı var ona takıyorum çoğaltıcıya ait 2 kabloyu da kasaya takıyorum.
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.691 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ocak 2024 #9 Yamaner dedi: Evet çoğaltıcı var ona takıyorum çoğaltıcıya ait 2 kabloyu da kasaya takıyorum. Genişletmek için tıkla... Ses kartınızın uygulamasından örneğin Realtek hd audio uygulamasına girip taktınız yeri seçip mikrofon olarak belirtmeniz gerekebilir.
Yamaner dedi: Evet çoğaltıcı var ona takıyorum çoğaltıcıya ait 2 kabloyu da kasaya takıyorum. Genişletmek için tıkla... Ses kartınızın uygulamasından örneğin Realtek hd audio uygulamasına girip taktınız yeri seçip mikrofon olarak belirtmeniz gerekebilir.
6 693908 Picopat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 483 Çözümler 4 7 Ocak 2024 #10 Yamaner dedi: Evet çoğaltıcı var ona takıyorum çoğaltıcıya ait 2 kabloyu da kasaya takıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum o zaman. Çoğaltıcı varsa çalışması lazım normalde. Bende de jak girişine takınca mikrofon çalışmıyor çoğaltıcı yok çünkü. USB'li olduğu için USB'ye takıyorum öyle çalışıyor.
Yamaner dedi: Evet çoğaltıcı var ona takıyorum çoğaltıcıya ait 2 kabloyu da kasaya takıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bilmiyorum o zaman. Çoğaltıcı varsa çalışması lazım normalde. Bende de jak girişine takınca mikrofon çalışmıyor çoğaltıcı yok çünkü. USB'li olduğu için USB'ye takıyorum öyle çalışıyor.