Yeni bilgisayarda sinyal yok hatası

b450mk2

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yeni bilgisayar aldım ama bilgisayarı açarken sinyal yok hatası alıyorum RAM slotlarını değiştirdim silgiyle sildim ekran kartını çıkarıp anakartın VGA girişiyle denedim olmadı yapabileceğim her şeyi yaptım ama gene olmadı kablolarda sorun yok çalışan bilgisayardan takıyorum bir tek düşündüğüm anakartın 2333MHz galiba doğru hatırlıyorsam desteklediğini ama bendeki RAM 2666MHz olduğu için ekran vermeyebileceğini düşünüyorum idarelik bir ekran kartı olarak HD5450 kullanıyorum sizce anakartta bir sorun var mıdır?
Sistem.
i5 6400 işlemci.
ASUS H110M D anakart.
8 GB 2666MHz RAM.
400W 80Plus PSU.
1TB SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sistemde ekran kartı yoksa ve eğer işlemci APU ise anakartın eğer varsa onun görüntü slotlarından deneyin. Ekran kartını yazmamışsınız çünkü.

Ekran kartı HD5450 ayrıca anakartın VGA slotundan da denedim.
Ekran kartı var ise anakarttan denemenize gerek yok. Ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi? Sistemi 2. el mi aldınız? Ve bu ilk açışınız mı?

Ekran kartı var ise anakarttan denemenize gerek yok. Ekran kartında bir sıkıntı olabilir mi? Sistemi 2. el mi aldınız? Ve bu ilk açışınız mı?

Ekran kartı çalışıyor ilk sahibiyim sadece anakart, işlemci, RAM aldım RAM de arkadaşımdan aldım çalıştığına eminim yani 2.el aldım anakart ve işlemciyi.

Farklı bir anakartla deneme şansınız varsa bir de öyle denermisiniz? Eğer yine olmuyorsa ekran kartında bir sıkıntı olabilir. Bİr bilgisayarcıya götürüp baktır derim sorun yine çözülmez ise.

Farklı bir anakartla deneme şansınız varsa bir de öyle dener misiniz? Eğer yine olmuyorsa ekran kartında bir sıkıntı olabilir. Bir bilgisayarcıya götürüp baktır derim sorun yine çözülmez ise.

Ekran kartını başka bir anakartta denedim gayet iyi çalışıyor görüntü veriyor işlemciyi deneyebileceğim başka bir anakart yok iade mi etsem acaba.

Öyle hemen karar vermeyin derim. Eğer işlemci çalışıyorsa onu da kaybetmeyin bence. Ama tahminimce eğer işlemci sorun olsaydı bilgisayar hata verirdi diye düşünüyorum. Mavi ekran vs.

Öyle hemen karar vermeyin derim. Eğer işlemci çalışıyorsa onu da kaybetmeyin bence. Ama tahminimce eğer işlemci sorun olsaydı bilgisayar hata verirdi diye düşünüyorum. Mavi ekran vs.

Tekrardan merhaba biraz daha uğraştım ama görüntü alamadım sonra tanıdık bir arakadaşın bilgisayarına işlemciyi takınca sorunsuz çalıştı anakart yani çöp çıktı bende iade ettim yardım ettiğin için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…