g100 Megapat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 425 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar yeni bil bilgisayar topladığımızda karşımıza ne gelir? Şuan sadece boot'a girerek kurulum yapabiliyorum. Ama yeni bilgisayarda bios'tan bir kaç şey ayarlamamız gerekir mi? Karşımıza boot menu çıkar mı ?
Arkadaşlar yeni bil bilgisayar topladığımızda karşımıza ne gelir? Şuan sadece boot'a girerek kurulum yapabiliyorum. Ama yeni bilgisayarda bios'tan bir kaç şey ayarlamamız gerekir mi? Karşımıza boot menu çıkar mı ?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2014 #2 Sabit konuya bakarsanız herşey var. Sadece Boot'dan USB'nizi öne alın. Direk kuruluma geçer.
g100 Megapat Katılım 24 Kasım 2013 Mesajlar 425 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2014 #3 Berke Kan dedi: Sabit konuya bakarsanız herşey var. Sadece Boot'dan USB'nizi öne alın. Direk kuruluma geçer. Genişletmek için tıkla... Aslında sorum bu değildi. Karşımıza ne çıkar diye sormuştum bios mu , boş bir ekran mı yoksa buna benzer bir şey mi çıkar ne yapabiliriz?
Berke Kan dedi: Sabit konuya bakarsanız herşey var. Sadece Boot'dan USB'nizi öne alın. Direk kuruluma geçer. Genişletmek için tıkla... Aslında sorum bu değildi. Karşımıza ne çıkar diye sormuştum bios mu , boş bir ekran mı yoksa buna benzer bir şey mi çıkar ne yapabiliriz?
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2014 #4 He anladım pardon. Hard disk boşsa eğer Windows falan açılmaz tabiki. Bilgisayar açılırken BIOS'a girip kurarsınız.
He anladım pardon. Hard disk boşsa eğer Windows falan açılmaz tabiki. Bilgisayar açılırken BIOS'a girip kurarsınız.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 2 Ocak 2014 #5 Doğrudan BIOS'a girer ya da Operating System Not found benzeri bir şey yazar. Pek bir ayar gerekmez. Karşımıza ne çıkar diyece soracaksan başlığı da ona göre yap. Windows kurulumunu soruyorsun. Ayrıca ne çıkacağı da ana konuda yazmakta.
Doğrudan BIOS'a girer ya da Operating System Not found benzeri bir şey yazar. Pek bir ayar gerekmez. Karşımıza ne çıkar diyece soracaksan başlığı da ona göre yap. Windows kurulumunu soruyorsun. Ayrıca ne çıkacağı da ana konuda yazmakta.