Selam arkadaşlar. Ben yeni bilgisayar aldım İtopya'dan. Bütün sistem bileşen kurulumu yapıldı. Yazılımsal olarak bilerek BIOS Update yapmayacağım; RAM frekansını yarın BIOS ayarlarından yükselteceğim, antivirüs kuracağım bir de ekran kartının yazılımını yükleyeceğim.
Benim sorum şu: Ben Windows 11'i biraz garip kurdum. Windows 10 zaten hazır kurulu geldi. Ben USB kullanmadan, müşteri hizmeti notundaki linkten Windows 11 kurdum (tabii şimdilik key almadım). Sonra FurMark testi yapacaktım ama beceremedim. Ben sisteme güveniyorum zaten, sıfır; herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum o yüzden FurMark dosyalarını sildim. FurMark'a kendi sitesinden girdim, biliyorum güvenilir ama dosyalardan zarar gelmez değil mi çünkü biraz çorba oldu. Bir de Windows 11'i o İtopya'nın koyduğu linkten yüklemeden önce Windows'un kendi sitesinden kurmaya çalıştım ama yükleme ekranı kayboldu ve o da çorba oldu zaten sonra o linki buldum ama şu anda Windows 11 kurulu en azından. Pek bilgisayarların böyle yazılımsal kurulumu hakkında bilgim yok kusuruma bakmayın ama sistemde şimdi sıkıntı yoktur değil mi?