mordecai008 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 1.508 27 Haziran 2024 #1 Kolay gelsin arkadaşlar RX 6700 XT ve i5 12400F'li yeni bir sistem aldım. Bu sistem parçalarına stress testi yapmak istiyorum. Parçalara ayrı ayrı değil de tüm parçalara aynı anda yapabileceğim bir test programı önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
Kolay gelsin arkadaşlar RX 6700 XT ve i5 12400F'li yeni bir sistem aldım. Bu sistem parçalarına stress testi yapmak istiyorum. Parçalara ayrı ayrı değil de tüm parçalara aynı anda yapabileceğim bir test programı önerebilir misiniz?
Mythday Kilopat Katılım 22 Mart 2020 Mesajlar 727 Çözümler 12 Yer Bursa 27 Haziran 2024 #2 Prime95 programını kullanarak ram ve işlemciyi test edebilirsiniz. GIMPS - Free Prime95 software downloads - PrimeNet GIMPS has free software available for Windows, Linux, FreeBSD, Mac OSX. Contribute to the effort by using your computer's spare processing power. www.mersenne.org
Prime95 programını kullanarak ram ve işlemciyi test edebilirsiniz. GIMPS - Free Prime95 software downloads - PrimeNet GIMPS has free software available for Windows, Linux, FreeBSD, Mac OSX. Contribute to the effort by using your computer's spare processing power. www.mersenne.org