Yeni binada boş port yok

GMSPSQ

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle selamlar hocalarım, bugün altyapı sorgulaması yaptım ve "yeni binada" boş port yok yazısını gördüm. Dediğim gibi hocalarım bina tamamlandı ancak daha doğalgazdır su aboneliğidir falan bile daha yeni yeni açılıyor sizce bu hata sorgulama yaptığım siteyle ilgili falan mıdır çünkü bina boş bir araziye yapılmadı eski bir ev varmış onu yıkarak yapmışlar, üstüne 1-2 ev daha yıktılar yani portun boş olmaması mantıksız geldi sonuçta 3 bina yıkılmış 1 tane bina inşaat etmişler portların boşalması gerekmez mi? Eve daha tam anlamıyla taşınmadık kutuları falan tamamladık TürkNet'e falan da abonelik taşıma işlemi başvurusu yapmadım. Size sorma sebebim biraz ön bilgilendirme ve bu süreç içinde neler yaşayabileceğim. ( diğer sitelerde de aynı yazı var.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir durumdan bir zamanlar ben de müzdariptim. Türk Telekom ya da Türknet fark etmeksizin telefonla görüştüğünüzde yapacak bir şey olmadığını söylüyor.

Yıkılan evin yerine bina yapıldığına göre muhtemelen ekipler internet port sayısını artıracaklardır. Bu konuda görüşmeleri sürdürmenizi tavsiye ediyorum.

9 katlı bina hocam yani illa birileri internette sorun olduğunu bize iletirdi diye düşünüyorum. Ama tavsiyenizi uygulayacağım.

Ayrıca yan binalarda falan tamamen boş port var gözüküyor. Benim tahminim muhtemelen bina daha bu sene içinde tamamlandığı için sistemde gözükmemesi. Aksi takdirde uzun bir süre internete adamakıllı erişim sağlayamayacağım gibi gözüküyor. Umarım doğru tahmin etmişimdir.

Hocalarım, dediğim gibi çıktı. Binada 45 daire var ve 45 tane port var yani sitelerle alakalıymış 15 daire dolu ve boş port sorunu yok yani sorunu çözüldü olarak işaretleyebiliriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…