Yeni binaya altyapı ne zaman gelir?

Burak kızmaz

Hectopat
Arkadaşlar yeni taşındığım binada internet alt yapısı yok. Gelmesi ne kadar sürer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam altyapı için taleb blunmaniz lazım bulunsanız bile şıp diye hemen olacak bir şeyde değil kendi kendind o mahalleye altyapı getireceklerini sanmam başvuru yapmaniz lazım diye biliyorum.

Gelmiyor genelde. Çok zor. 7 yıldır oturduğum yerde altyapı yok. 12Mbit internet kullanıyorum mecburen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam talepte bulunsanız bile çok uzun sürüyor gelmesi. Biz talepte bulunmuştuk 2 yıl oldu gelmediler. Binaya yeni biri taşındı adamları artık direk ellerinden tutup mu getirdi bilmiyorum ama hemen altyapı getirttiler.

Arkadaşlar yeni taşındığım binada internet alt yapısı yok. Gelmesi ne kadar sürer?

Biz yeni taşındığımızda caddede bizim binamızdan başka yeni bina yoktu. Eski bir yerleşim yeriydi. Eski kaymakam da bizimle aynı binaya taşınıyordu. Biz binaya yerleştikten 1.5 ay sonra altyapı sorunu çözüldü. Biraz torpil lazım talepte bulunsanız bile.

Magnet Detayları

Türk Telekom'a internet başvurusunda bulunursanız adresinizde altyapı yoksa Magnet hizmetini kullanabilirsiniz (Turkcell Superbox ve Vodafone Redbox'dan daha uygun). Ayrıca taahhütsüz. Ya da dilekçe yazıp altyapı talep edebilirsiniz.

Karşımda ki ve yanımdaki binada olmasına rağmen sadece bizim binada yok bu islemleri hizlandirir mi?

Yeni binaysa belki planlarına eklemişlerdir ama sürecin hızlı olmasını istiyorsanız böyle bir dilekçe hazırlayıp Açık Kapı'dan gönderebilir veya ilçenizdeki Telekom müdürlüğü'ne elden verebilirsiniz (Elden verirseniz Dilekçe Takip no almayı unutmayın).

Büyükşehirde yaşıyorsanız CİMER üzerinden Büyükşehir Belediyesi Altyapı Koordinasyon Birimi'ne "altyapı olmaması" konusunda aşağıdaki gibi bir dilekçe hazırlayıp gönderebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…