Yeni bir başlangıç: Z2 veya 5S almaya karar verdim

BartAltug

Megapat
Herkese merhaba. Geçtiğimiz hafta Samsung Galaxy S4 telefonumu cebimden düşürdüm ve 450 TL para istendi karşılığında. Bunun yerine yeni bir telefon almaya karar verdim. Açıkcası Samsung'u bir kenara bıraktım. Zaten 3 kere bataryam şişmişti ve teknik servis ile kavgalı olmuştum.

Şu anda idare edebilecek bir telefonum var ama bu hafta içinde bir telefon alacağım. Gözüme G3'ü kestirdim fakat çözünürlükten dolayı birçok testte ve uygulamada geri kaldığını gördüm. HTC'den de dilim yandığı için bulaşmak istemiyorum. Fakat Sony Z2 gözüme iyi gözüküyor. Z2 veya 5S almaya karar verdim gibi. Şimdi ikisi arasında ki fark çok diyeceksiniz. Fakat, uygulamarda hata almaktan bıktım diyebilirim. Çökme sorunları da ayrı bir dert. Z2 kullanan varsa, olumsuz kullanıcı yorumlarını dinlemek isterim.

Merhaba,

Öncelikle bütçeniz ne kadar? Neden bu kadar yüksek fiyatlardaki telefonlardan istiyorsunuz? Gözünüze kestirdiğiniz markalar var mı?

Bütçe olarak maksimum 1900 TL olarak ayarladım kendimi. Ben uygulama olarak fazla kurcalayan bir insanım. Bir uygulamadan diğerine, ordan diğerine... Bu durumda rahat olabilmek istiyorum. Açıkcası 5 yıldır iPad kullanıcısıyım ve takılma gibi bir sorun görmedim. Ama Samsung'ta iken hatasız günüm geçmedi. iPhone 3GS'ten, 5'e kadar da iPhone serisini kullandım. Şu anda uygulamalarda zorlanmayacağım, bana dayanacak bir marka istiyorum. Dediğim gibi 5S ile Z2 aklımda şu anda.

Ama ilk önce şunu söylemek zorundayım; Android mi, iOS mu?

Bunun cevabını kesin ve net olarak verdiğiniz zaman, biz her türlü yardıma açığız.

iOS derseniz, benimle aynı kafadan düşünürsünüz. iPhone almam için tek sebep iOS. Harika çünkü.

Android derseniz, sürekli güncellemeleri, stabilitesi ile beni benden alıyor.

Hocam tabikide 5S almanızı tavsiye ederim kullanıcısı olarak çok beğeniyorum hızlı telefon 64 bit a7 çip çok hızlı.5S almanızı isterim.
saygılar..

Z2 alabilirsin. Ben aylardır kullanıyorum. Stabil, çökme yaşamadım. Dayanıklı, şarjı uzun gidiyor. Tavsiye ederim.
Hocam bende de z1 var ve ekran bataryayı sömürüyor. Sizde de öyle bir sıkıntı var mı ayrıca kamera yakınlaştırdığında galaxy s3'e göre bulanık oluyor. Sizde de benzer sıkıntılar var mı ? @BartAltug Bundan sonra xperia düşünmüyorum bu yüzden iphone 5s öneriyorum. Ama telefonun ekranını pek kullanmayacaksanız xperia almalısınız stamina modu beklemede çok iyi iş görüyor. 3 gün dokunmadım telefona şarjı %99'du.

Eğer iPad'den memnun kaldıysanız uygulama yönünden yada kullanılabilirlik yönünden, 5S'ten de memnun kalırsınız, iPhone tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…