Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 3 Ocak 2020 #41 JackKipper dedi: Tasarladığınız yeni dilin adı ortaya karışık mı hocam? Biraz öyle olmuşta Başarılar dilerim bitirdiğinizde bize de öğretin de kullanalım Genişletmek için tıkla... Adını "Pengrice" olarak düşündüm. "Pengri" ' yi " Tengri" ' den türettim.
JackKipper dedi: Tasarladığınız yeni dilin adı ortaya karışık mı hocam? Biraz öyle olmuşta Başarılar dilerim bitirdiğinizde bize de öğretin de kullanalım Genişletmek için tıkla... Adını "Pengrice" olarak düşündüm. "Pengri" ' yi " Tengri" ' den türettim.
TheMüslimPythonYılan'ı Decipat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 603 22 Temmuz 2020 #42 Hocam siz boş verin dili falan. Fetva patlatın.
Technolock Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 467 Çözümler 4 Yer İstanbul 22 Temmuz 2020 #43 Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Ülke kuruyorsun onu yönetiyorsun. Bende bu ülkeye bir dil bulayım dedim. Genişletmek için tıkla... U mıy Gut, menımın un krezysıs olmaledın. (Aman Tanrım, adamım sen çıldırmış olmalısın)
Ahmetli Cübbe Hoca dedi: Ülke kuruyorsun onu yönetiyorsun. Bende bu ülkeye bir dil bulayım dedim. Genişletmek için tıkla... U mıy Gut, menımın un krezysıs olmaledın. (Aman Tanrım, adamım sen çıldırmış olmalısın)
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 22 Temmuz 2020 #44 Dilin ismi nedir?
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 23 Temmuz 2020 #45 TerabyteForever dedi: Daha alfabe yok ki kelime ve ekleri tasarlıyorsun... . Genişletmek için tıkla... Latin alfabesi olduğunu anlayamadın mı?
TerabyteForever dedi: Daha alfabe yok ki kelime ve ekleri tasarlıyorsun... . Genişletmek için tıkla... Latin alfabesi olduğunu anlayamadın mı?
Ahmetli Cübbe Hoca Kilopat Katılım 28 Kasım 2015 Mesajlar 916 Çözümler 2 23 Temmuz 2020 #46 Bu konu niye bugün popülerleşti anlayamadım? Şu an bazı kelime çalışmalarım devam ediyor ama bilemiyorum yani.
Bu konu niye bugün popülerleşti anlayamadım? Şu an bazı kelime çalışmalarım devam ediyor ama bilemiyorum yani.
3 304911 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 23 Temmuz 2020 #47 Hocam ben kızla nasıl sevgili olucağım?
Elektrikci_Hasan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Aralık 2019 Mesajlar 4.518 Makaleler 1 Çözümler 30 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2020 #48 296822 dedi: Dilin ismi nedir? Genişletmek için tıkla... Lehçe'tül Cübbeli
Soğanlı Menemen Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 9 23 Temmuz 2020 #49 Ben de kendiminkini paylaşayım da fazladan konuya gerek yok, buyrun: Eg – Ben Tu – Sen Se – O Jes – Biz Tūs – Siz Es – Onlar Mag – Benim Tug – Senin Seg – Onun Kwon – Bizim Tūnes – Sizin Esit – Onların Fiiller Fiillerin sonundaki (e)t, mastardır. Bunu atınca 2. tekil şahıs emir kipine ulaşılır. Sa(t): Yap(mak) Sa! - Yap! Sag – Yapayım -- (e)g Sa – Yap Say – Yapsın – (e)y Sals – Yapalım -- (i)ls Sang – Yapın -- (i)ng Saks – Yapsınlar – (i)ks Geniş zaman: -tu Aynı şahıs sırasıyla: Satug Satu Satuy Satuls Satung Satuks Geçmiş zaman. -(e)l Saleg Sal Saley Salils Saling Saliks Gelecek zaman: Emir kipinin başına q(u)- gelerek yapılır. Qusag Qusa Qusay Qusals Qusang Qusaks Not: Tüm kiplerin olumsuzu kelimenin başına nos(e)- gelerek yapılır. Nosesag Nosesa Nosesay Nosesals Nosesang Nosesaks Hal ekleri: Ke... - ...a Le... - ...da Ep... - ...dan Aus... - ...ı Tamlamalar: Tamlananın başına el- gelerek olur. Aex elfas. Evin kapısı Bazı kelimeler: Günün bölümleri: Vaxe’ - Gün Aufen – Gece Kleks – Sabah Ūpels – Şafak Ōumos – Öğlen Aestre – Akşam Repli – Ay Sei’ - Güneş Tae – Güneş
Ben de kendiminkini paylaşayım da fazladan konuya gerek yok, buyrun: Eg – Ben Tu – Sen Se – O Jes – Biz Tūs – Siz Es – Onlar Mag – Benim Tug – Senin Seg – Onun Kwon – Bizim Tūnes – Sizin Esit – Onların Fiiller Fiillerin sonundaki (e)t, mastardır. Bunu atınca 2. tekil şahıs emir kipine ulaşılır. Sa(t): Yap(mak) Sa! - Yap! Sag – Yapayım -- (e)g Sa – Yap Say – Yapsın – (e)y Sals – Yapalım -- (i)ls Sang – Yapın -- (i)ng Saks – Yapsınlar – (i)ks Geniş zaman: -tu Aynı şahıs sırasıyla: Satug Satu Satuy Satuls Satung Satuks Geçmiş zaman. -(e)l Saleg Sal Saley Salils Saling Saliks Gelecek zaman: Emir kipinin başına q(u)- gelerek yapılır. Qusag Qusa Qusay Qusals Qusang Qusaks Not: Tüm kiplerin olumsuzu kelimenin başına nos(e)- gelerek yapılır. Nosesag Nosesa Nosesay Nosesals Nosesang Nosesaks Hal ekleri: Ke... - ...a Le... - ...da Ep... - ...dan Aus... - ...ı Tamlamalar: Tamlananın başına el- gelerek olur. Aex elfas. Evin kapısı Bazı kelimeler: Günün bölümleri: Vaxe’ - Gün Aufen – Gece Kleks – Sabah Ūpels – Şafak Ōumos – Öğlen Aestre – Akşam Repli – Ay Sei’ - Güneş Tae – Güneş
İNTEL'ci DEDE Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 825 Çözümler 1 Yer Antartika 24 Temmuz 2020 #50 İNTEL'ci DEDE dedi: Latin alfabesi olduğunu anlayamadın mı? Genişletmek için tıkla... @TerabyteForever @Silinen üye Acaba mesajıma gülenler alfabemizin Türk alfebesi mi olduğunu düşünüyor.
İNTEL'ci DEDE dedi: Latin alfabesi olduğunu anlayamadın mı? Genişletmek için tıkla... @TerabyteForever @Silinen üye Acaba mesajıma gülenler alfabemizin Türk alfebesi mi olduğunu düşünüyor.