Sızıntı olmasının kimseye bir faydası yok, sızıntıları yapanlarda bu işten fazla kar etmediklerini biliyorlar. Rockstar'da önlemini almıştır, sızıntı gelmez.
Ben çıkış tarihiyle alakalı bekliyordum O kadar Görüntü almış bilgisayardan sizdirmis bir tarihi sizdiramamis mi Rockstar her zaman bir tarih belirliyor Oyuna Başlar başlamaz ona göre çalıştırıyor insanları.
Ben çıkış tarihiyle alakalı bekliyordum O kadar Görüntü almış bilgisayardan sizdirmis bir tarihi sizdiramamis mi Rockstar her zaman bir tarih belirliyor Oyuna Başlar başlamaz ona göre çalıştırıyor insanları.
Ben çıkış tarihiyle alakalı bekliyordum o kadar görüntü almış bilgisayardan sizdirmis bir tarihi sizdiramamis mi Rockstar her zaman bir tarih belirliyor oyuna başlar başlamaz ona göre çalıştırıyor insanları.
Her ne kadar bir tarih belli olmasa bile Ben bu 2023 sonuna doğru fragman bekliyorum 2024 yazi da oyun çıkar daha fazla uzatmazlar artık Çünkü GTA 5 İnsanlara eskisi gibi zevk vermemeye başladı 6'yi bekliyor herkes kac yildirda uğraşıyorlar.