Yeni bir harf üretilebilir mi?

Çünkü tıpkı Arapça'da Ğa gibi Kú deniliyor
"Küuv" diye okunuyor, yani bildiğimiz sesler.
Şansımı denedim gerçekten imkansız gibi yebi renk düşünmek ile aynı şey
Beynimiz daha ileriye gidemiyor tıpkı 4. Boyutu beynin algılayamaması gibi.

Bu konu ile ilgili bir de şöyle bir şey var. Örneğin bazı yabancı insanlar "ü, ö, ç" gibi harfleri kullanmıyor. Hiç kullanmayan kişiler bu harfleri söylemekte zorlanıyor.

Bu konu ile ilgili bir de şöyle bir şey var. Örneğin bazı yabancı insanlar "ü, ö, ç" gibi harfleri kullanmıyor. Hiç kullanmayan kişiler bu harfleri söylemekte zorlanıyor.
Dediğim şey beyinimiz 3. Boyutta yaşayıp alıştığı için devamını algılayamıyor aynısı yabancılarda Türk alfabesi için geçerli.

(و),(ق),(خ),(ح),ث),(ع),(ض)) Harfleri ve sesleri Türkçe'de bulunmuyor Türkçe olarak seslendirmek kesinlikle mümkün değildir. Çince ve Hintçe bilen arkadaşları buraya davet ediyorum

(و),(ق),(خ),(ح),ث),(ع),(ض)) Harfleri ve sesleri Türkçe'de bulunmuyor Türkçe olarak seslendirmek kesinlikle mümkün değildir. Çince ve Hintçe bilen arkadaşları buraya davet ediyorum
Bu harflerin bazıları hece gibi okunuyor. Birisi okuyunca veya ben okuyunca Türkçe harflerin birleşimi gibi anlıyorum. Farklı bir ses fark etmedim.

Bilinç altımızda olmadığı için hayır. Yeni bir renk hayal etmek ile aynı şey olsa gerek.
Bu farklı bir şeydir. Gözle görebildiğimiz bir spekturumu vardır. Yani renkler sınırlıdır. Harfler için ise yeni bir ses çıkarırsanız o sesin yazılı haline yeni bir harf yapabilirsiniz.

Bu harflerin bazıları hece gibi okunuyor. Birisi okuyunca veya ben okuyunca Türkçe harflerin birleşimi gibi anlıyorum. Farklı bir ses fark etmedim.

Aynen.Bunu kuran okuyan biri olarak söylüyorum.

Aynen.Bunu kuran okuyan biri olarak söylüyorum.Mesela Ğa,Ve,Ga,De,He

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…