LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 24 Kasım 2021 #1 Türk Telekom'dan TurkNet'e geçmek için başvuru yaptım, daha belgelerimi almadılar. Modem kurulumunu şimdi yapsam Türk Telekom internetim gider mi?
Türk Telekom'dan TurkNet'e geçmek için başvuru yaptım, daha belgelerimi almadılar. Modem kurulumunu şimdi yapsam Türk Telekom internetim gider mi?
Çözüm Gafa 25 Kasım 2021 LittleGuy dedi: Maalesef bilgisayarımda bir sorun oluştu, kablo ile bağlanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Modeme reset atın. Modemin arkasındaki Wi-Fi şifresi ile modeme bağlanmayı deneyin. Modeme bağlandıktan sonra internet erişiminiz yoksa müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz ya da direk onlar ayarları yaparlar.
LittleGuy dedi: Maalesef bilgisayarımda bir sorun oluştu, kablo ile bağlanamıyorum. Genişletmek için tıkla... Modeme reset atın. Modemin arkasındaki Wi-Fi şifresi ile modeme bağlanmayı deneyin. Modeme bağlandıktan sonra internet erişiminiz yoksa müşteri hizmetlerinden öğrenebilirsiniz ya da direk onlar ayarları yaparlar.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #2 Hayır gitmez TurkNet'e geçtikten sonra modem kurulumu yapsanız yararınıza olur. Artı 0 Eksi
KS KS LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 24 Kasım 2021 #3 ellma dedi: Hayır gitmez TurkNet'e geçtikten sonra modem kurulumu yapsanız yararınıza olur. Genişletmek için tıkla... Su an yaptım fakat internet gitti, modem arayüzünde giremiyorum, nasıl halledeceğim? Artı 0 Eksi
ellma dedi: Hayır gitmez TurkNet'e geçtikten sonra modem kurulumu yapsanız yararınıza olur. Genişletmek için tıkla... Su an yaptım fakat internet gitti, modem arayüzünde giremiyorum, nasıl halledeceğim?
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #4 LittleGuy dedi: Su an yaptım fakat internet gitti, modem arayüzünde giremiyorum, nasıl halledeceğim? Genişletmek için tıkla... İnternet değiştirildi değil mi? Yani TurkNet'e geçtiniz Artı 0 Eksi
LittleGuy dedi: Su an yaptım fakat internet gitti, modem arayüzünde giremiyorum, nasıl halledeceğim? Genişletmek için tıkla... İnternet değiştirildi değil mi? Yani TurkNet'e geçtiniz
KS KS LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 24 Kasım 2021 #5 ellma dedi: İnternet değiştirildi değil mi? Yani TurkNet'e geçtiniz Genişletmek için tıkla... Hayır, başvuru yaptım fakat turknet Türk telekom hizmetini kapatmadı, fakat uygulamada modemi kurun yazıyordu. Artı 0 Eksi
ellma dedi: İnternet değiştirildi değil mi? Yani TurkNet'e geçtiniz Genişletmek için tıkla... Hayır, başvuru yaptım fakat turknet Türk telekom hizmetini kapatmadı, fakat uygulamada modemi kurun yazıyordu.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #6 LittleGuy dedi: Hayır, başvuru yaptım fakat turknet Türk telekom hizmetini kapatmadı, fakat uygulamada modemi kurun yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç cevap verdim Modemi kurmanız lazım hocam ilk önce Artı 0 Eksi
LittleGuy dedi: Hayır, başvuru yaptım fakat turknet Türk telekom hizmetini kapatmadı, fakat uygulamada modemi kurun yazıyordu. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın geç cevap verdim Modemi kurmanız lazım hocam ilk önce
KS KS LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 24 Kasım 2021 #7 ellma dedi: Kusura bakmayın geç cevap verdim Modemi kurmanız lazım hocam ilk önce Genişletmek için tıkla... Kurdum, İnternet gitti, modeme rest atsam gelir mi İnternet? Artı 0 Eksi
ellma dedi: Kusura bakmayın geç cevap verdim Modemi kurmanız lazım hocam ilk önce Genişletmek için tıkla... Kurdum, İnternet gitti, modeme rest atsam gelir mi İnternet?
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #8 Evet gelir. İnternet geldi mi hocam? Son düzenleme: 24 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
KS KS LittleGuy Hectopat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1.608 Makaleler 30 Çözümler 4 Yer İstanbul 24 Kasım 2021 #9 ellma dedi: Evet gelir. İnternet geldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam, modeme erişimim yok şu an. Artı 0 Eksi
ellma dedi: Evet gelir. İnternet geldi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam, modeme erişimim yok şu an.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2021 #10 Tamamdır isterseniz müşteri hizmetlerinden modemle alakalı kullanıcı adı ve şifre alabilirsiniz. Artı 0 Eksi