Xenon Hectopat Katılım 17 Kasım 2013 Mesajlar 18 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek webmaster 29 Aralık 2014 #1 Herkese merhaba ben yeni bir site açmayı planlıyorum acaba bana fikir verebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2014
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Aralık 2014 #2 Ne sitesi açacaksın? Ne tabanlı? Hiçbir şey söylememişsin. Gereksiz konular açmaktan vazgeçin artık...
Ne sitesi açacaksın? Ne tabanlı? Hiçbir şey söylememişsin. Gereksiz konular açmaktan vazgeçin artık...
Xenon Hectopat Katılım 17 Kasım 2013 Mesajlar 18 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek webmaster 29 Aralık 2014 #3 Soru zaten ne sitesi açayım, ne açarsam ilgi çekici olur? Bilgi alayım ki ileride çöp olmasın site. Taban fark etmez her şekilde kodlarım ben. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2014
Soru zaten ne sitesi açayım, ne açarsam ilgi çekici olur? Bilgi alayım ki ileride çöp olmasın site. Taban fark etmez her şekilde kodlarım ben.
Miki Fare Hectopat Katılım 27 Kasım 2014 Mesajlar 120 Yer İzmir - Antalya 29 Aralık 2014 #4 Bir insan neden projesini başkalarıyla paylaşsın ki, siz mantıklı buluyor musunuz? Ben paylaşmam mesela. Projeyi hayata geçirip gelirime bakarım "Ne sitesi açmalıyım" sorusunu sorarak zaten baştan kaybediyorsunuz... Yaratıcı olun.
Bir insan neden projesini başkalarıyla paylaşsın ki, siz mantıklı buluyor musunuz? Ben paylaşmam mesela. Projeyi hayata geçirip gelirime bakarım "Ne sitesi açmalıyım" sorusunu sorarak zaten baştan kaybediyorsunuz... Yaratıcı olun.