Yeni Bir Tır Sürme Oyunu Geliyor! – Gamescom 2023 #3

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

İtopya sponsorluğuyla içerikler ürettiğimiz Gamescom 2023 turumuza devam ediyoruz. Hepimiz yıllardır tır sürme simülasyonlarında saatlerimizi harcadık. 18 Wheels of Steel: Haulin, Euro Truck Simulator derken yüzlerce saatimiz bu oyunlarda geçti. Şimdi ise karşımızda yeni bir alternatif var: Alaskan Road Truckers Geliştiricinin standında oyunun ön gösterimi ile birlikte bir demo da oynanabiliyor.

Devamı: Yeni Bir Tır Sürme Oyunu Geliyor! – Gamescom 2023 #3
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Tutacağını düşünmüyorum. Hem alaskada geçiyor hem de ETS 2 kadar olacağını düşünmüyorum. ETS 2'nin tek rakibi var oda ATS. Oda SCS'nin oyunu zaten. Wanda software lisans alıp mobildeki tır oyununu daha iyi bir şekilde PC'ye getirirse ETS 2'nin tek rakibi o oyun olur.

Piyasada rakipleri varken tekrardan bir tır oyunu çıkarmanın, ne kadar mantıklı olacağını bilemedim.

Zaten tutmaz boyle konsept. Karli yolla gitmek isteyen SnowRunner ile ayni deneyimi doyasiya yasiyor zaten. Avrupa yollarinda gecen tir oyunu, guzel oyun motoru ve fiziklerle tutar ama kimse yapmiyor bunu SCS disinda.

@Zurnadürüm işte oyuncular olarak da farklı konseptlerde oyun istiyoruz. Sürekli ve sürekli aynı konseptlerde oyun yapılmasının mantığı yok.

Aynen oyle, ah ulan ETS 2'ye yeni grafik motoru gelecekti. Bilgisayar onunde cakili kalirdim

Aynen oyle, ah ulan ETS 2'ye yeni grafik motoru gelecekti. Bilgisayar onunde cakili kalirdim

Şu oyunun grafiğini çözseler bir de modifiye anlamında biraz daha özgür olsak yeni bir oyun çıktığında bile rakibi olmaz.

Şu oyunun grafiğini çözseler bir de modifiye anlamında biraz daha özgür olsak yeni bir oyun çıktığında bile rakibi olmaz.

Yeni map DLC'lerinden sonra motor guncellemesi dedikodulari vardi ama rafa kalkti o is galiba. Bu modifiye DLC'lerine guncelleme gelse super olur, hella, lolipop gibi onemli seyler icin bir ton mod indiriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…