Yeni bir yapay zeka aracı arayışı

xpert43264

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci (CPU): AMD Ryzen 7 7800X3D
İşlemci Soğutucu: Cooler Master Hyper 622 Halo
Anakart: Asus ROG STRIX X870E-E
Bellek (RAM): Corsair Vengeance 32 GB (2x16) 6000MHz DDR5
Depolama: Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
Harddisk: TOSHIBA Canvio Ready 2.5" 1 TB HDTP310EK3AA
Ekran Kartı (GPU): AMD Radeon RX 7950 GRE
Yedek Ekran Kartı (GPU): INTEL ARC B580 12GB GDDR6
Güç Kaynağı (PSU): ASUS PRIME AP-850G 80+ GOLD 850W
Kasa: MSI MPG VELOX 100P AIRFLO
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı / E-Ticaret ve Dijital Pazarlama Uzmanı / Dijital Medya ve Reklam Uzmanı
Bildiğiniz gibi son 2-3 yıldır yapay zeka araçları oldukça yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandı.
Kullanılan bazı popüler araçlar şunlar:
  • ChatGPT
  • Claude
  • Copy. AI
  • Quillbot
  • Midjourney
  • Dall·E
  • GitHub Copilot
Tabii ki bunların dışında da birçok yapay zeka aracı mevcut.
Benim aradığım ise ücretsiz, herhangi bir kısıtlaması olmayan ve bilgisayara uygulama olarak indirilebilen bir yapay zeka aracı.

Sizlerin kullandığı veya önerebileceğiniz bir yapay zeka uygulaması varsa belirtmenizi çok isterim. Tavsiyelere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
LM Studio OpenAI ve LLaMA gibi büyük dil modellerini kendi bilgisayarınızda internetsiz ve local biçimde çalıştırmanızı sağlar. İsteğinizle eşleşir umarım:

İşte bana bunlar ile ilgili kısıtlamaya olmayan bir yapay zeka gerekiyor....

LM Studio OpenAI ve LLaMA gibi büyük dil modellerini kendi bilgisayarınızda internetsiz ve local biçimde çalıştırmanızı sağlar. İsteğinizle eşleşir umarım:

Teşekkürler deneyeceğim ancak herkesin önerilerini merak ediyorum, belki başkalarının kullandığı benim için daha uygun olabilir.

Microsoft Copilot deneyebilirsin.
Dostum kesinlikle çok büyük kısıtlaması var bunun bu yüzden kıstılaması olmayan ve bilgisayara sorunsuz indirebileceğim ücretsiz bir yapay zeka aracı arıyorum

Local'de sınırsız bir şekilde çalışıyor olması gerekiyor. Bir sürü model var içerisinde sana uyugn olanı kullanabilirsin.

Bugüne kadar 35 kesin fazlasını bilmiyorum. Yapay zeka kullanmışım. Öncelikle yapay zeka arayışındaysanız bunlar için "Yapay Zeka Kütüphaleri" var. Yapmak istediğiniz işlemi yazıyorsunuz, size bildiğiniz bilmediğiniz yapay zekaları öneriyor...

Daha çok grafik, video tarzı yapay zekalar kullanıyorsanız Youtube'de "Ozan Sihay"ı takip etmenizi tavsiye ederim. Videolarında yapay zekalardan bahsediyor. Ücretli, ücretsiz yapay zeka videoları paylaşıyor...

Her paylaşımı yapay zeka içermese de ücretli, ücretsiz yapay zeka videoları paylaşan "murattekecicom" isimli bir instagram hesabı var...

Kullandığım ve tavsiye ettiğim ancak günlük kısıtlaması olanlar da var...

-Gemini - Doğru kullanılırsa çok güzel işler yapıyor...
-Humva.com - Yapay Zeka modelleriyle istediğiniz metni seslendirebiliyorsunuz...
-Suno.com - Yapay zeka ile müzik yapılabiliyor...
-Riffusion - Bu yapay zeka ile de müzik yapılabiliyor...
-Canva.com - Sosyal medya içerikleri için kapak, banner, thumbnail v.b. şeyler yapabiliyorsunuz...
-Dreamina - Yanlış bilmiyorsam Capcut'un geliştiricilerine ait. Bazen eklediğim görseli video veya görsel olarak öyle işler yapıyorki çok şaşırıyorum...

Bunlara benzer muhtemelen 35 kesin unuttuklarım dahil 50 civarı kullanmışımdır...

Yapay zeka kütüphanesi adını unuttum. Hatırlayabilirsem eklerim. Sadece ne yapmak istediğinizi yazıyorsunuz. Size ücretli ücretsiz yapay zekaları listeliyor...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı