selim1192
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar 5 yıllık Bianchi, modelini bilmediğim bir bisikletim var ve her yeri paslandı ne yapmalıyım? Babam yok bir şey olmaz diyor, parçaları değiştiririz diyor, sen bana güven paslar etkilemiyor bal gibi gidiyor bisikletin diyor, ama ben yeni bisiklet alma kararındayım. Arkadaşlarımda yeni bisiklet alman lazım bu ne falan diyorlar bende bir şey diyemiyorum haklılar çünkü. Ne yapmalıyım? Babamı ikna edecek cümleler falan kursanıza
. Ama gerçekten soruyorum yani sırf babamı ikna etmek için cümleler yazmayın parçaları mı değiştirelim yoksa en baştan bisiklet mi alalım? Fotoğrafları eke bıraktım. Maddi durumumuz bisiklet alacak kadar var.
Not: Çektiğim fotolar önceden çekmiştim o yüzden böyle alakasız fotoğraflar olabilir, mesela vitesi niye koydun diyebilirsiniz bisikletin modelini öğrenmek için Bianchi'ye yazdım fotoları attım ipucu olsun diye. Bu bisiklet 2019'da üretildiği için bilmiyoruz modelini diyor bana
Not: Çektiğim fotolar önceden çekmiştim o yüzden böyle alakasız fotoğraflar olabilir, mesela vitesi niye koydun diyebilirsiniz bisikletin modelini öğrenmek için Bianchi'ye yazdım fotoları attım ipucu olsun diye. Bu bisiklet 2019'da üretildiği için bilmiyoruz modelini diyor bana
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: