Yeni bisiklet mi alınmalı yoksa parçalar mı değiştirilmeli?

selim1192

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar 5 yıllık Bianchi, modelini bilmediğim bir bisikletim var ve her yeri paslandı ne yapmalıyım? Babam yok bir şey olmaz diyor, parçaları değiştiririz diyor, sen bana güven paslar etkilemiyor bal gibi gidiyor bisikletin diyor, ama ben yeni bisiklet alma kararındayım. Arkadaşlarımda yeni bisiklet alman lazım bu ne falan diyorlar bende bir şey diyemiyorum haklılar çünkü. Ne yapmalıyım? Babamı ikna edecek cümleler falan kursanıza . Ama gerçekten soruyorum yani sırf babamı ikna etmek için cümleler yazmayın parçaları mı değiştirelim yoksa en baştan bisiklet mi alalım? Fotoğrafları eke bıraktım. Maddi durumumuz bisiklet alacak kadar var.

Not: Çektiğim fotolar önceden çekmiştim o yüzden böyle alakasız fotoğraflar olabilir, mesela vitesi niye koydun diyebilirsiniz bisikletin modelini öğrenmek için Bianchi'ye yazdım fotoları attım ipucu olsun diye. Bu bisiklet 2019'da üretildiği için bilmiyoruz modelini diyor bana

Dosya Ekleri

• altı.jpg
    174,7 KB · Görüntüleme: 44
  • beş.jpg
    133,3 KB · Görüntüleme: 42
  • bir.jpg
    247,7 KB · Görüntüleme: 38
  • dört.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 39
  • iki.jpg
    430,9 KB · Görüntüleme: 36
  • ü..jpg
    147,2 KB · Görüntüleme: 40
  • yedi.jpg
    191,8 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence şimdikini satıp üstüne de elindeki parayı koyup yenisini alman daha mantıklı.

Bisiklet iyi durumda bir sorunu yok. Sadece pas sokucu ile paslanan yerlerin pasini cikarin. Bir de vites gecislerinde ve supansiyonda sorun var mi bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…