Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 20 Nisan 2021 #11 3ns4r dedi: Doğru şimdi bile oynarım, ama CoD 4'ün hakkını yemeyelim. Genişletmek için tıkla... CoD 4 güzeldi gerçekten. Ama ben en çok Black Ops serisini sevdim. Özellikle zombi modu.
3ns4r dedi: Doğru şimdi bile oynarım, ama CoD 4'ün hakkını yemeyelim. Genişletmek için tıkla... CoD 4 güzeldi gerçekten. Ama ben en çok Black Ops serisini sevdim. Özellikle zombi modu.
3ns4r Decapat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 381 Yer Bursa 20 Nisan 2021 #12 Ybert dedi: CoD 4 güzeldi gerçekten. Ama ben en çok Black Ops serisini sevdim. Özellikle zombi modu. Genişletmek için tıkla... WaW'nin zombi modu var profil fotoğrafınızda. Anlaşılıyor cidden.
Ybert dedi: CoD 4 güzeldi gerçekten. Ama ben en çok Black Ops serisini sevdim. Özellikle zombi modu. Genişletmek için tıkla... WaW'nin zombi modu var profil fotoğrafınızda. Anlaşılıyor cidden.
Ybert Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.037 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 20 Nisan 2021 #13 3ns4r dedi: WaW'nin zombi modu var profil fotoğrafınızda. Anlaşılıyor cidden. Genişletmek için tıkla... WaW'ın maplerinde hikaye easter eggi yoktu, sadece hayatta kalma vardı. Bu yüzden çok sevmedim. Fotoğraf kalmış öyle, değiştirmedim.
3ns4r dedi: WaW'nin zombi modu var profil fotoğrafınızda. Anlaşılıyor cidden. Genişletmek için tıkla... WaW'ın maplerinde hikaye easter eggi yoktu, sadece hayatta kalma vardı. Bu yüzden çok sevmedim. Fotoğraf kalmış öyle, değiştirmedim.